8. 4. 2013

Nedávno jsem byl upozorněn na skromnou marketingovou kampaň Strany zelených, která je zcela v duchu jejich chování, veřejného vystupování a kvality práce. O co jde ?

Strana zelených informuje občany Městské části Prahy 3 o tom jak je tato politická strana činorodá, ale hlavně úspěšná a průbojná. Začalo to údajně tím, jak rozbili v létě 2012 koalici TOP 09 a ODS, dále to pokračovalo zastavením výstavby na Pražačce, Parukářce a podzemních garáží na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Zelení vytvořili a prosadili nové pravidla a harmonogram privatizace a co je nejdůležitější, ovlivnili celou MČ Praha 3, Magistrát Hl.m.Prahy, URM a Ministerstvo kultury a prosadili, že budova Nákladového nádraží Žižkov je chráněnou kulturní památkou.

Úspěchy Zelených zde nekončí, otevřeli Radnici veřejnosti tím, že sami změnili Radniční noviny, sami vytvořili cyklogenerel a občanům MČ Praha 3 umožnili rozhodnout o betonových truhlících na ulici Olšanská.

Když to tak vše čtu, tu sebechválu, nespočet úspěchů po těžké práci, pak si říkám, že musíme děkovat Bohu, jelikož nám z nebes seslal lidi z této politické strany. Myslím si, že všichni ostatní by byli asi ztracení, jelikož pouze Strana zelených určuje směr MČ Praha 3, sama rozhoduje v Radě o všech úkolech. Ostatní koaliční partneři evidentně dělají pouze křoví a zmateně pobíhají po Radnici a v očích se jim zračí zoufalství, jelikož jsou tak neschopni cokoli vymyslet, vypracovat a svou prací prosadit.

„Bože požehnej Zeleným, jež nás vyvedou z temnot a spasí naše duše před zatracením ! AMEN !“

Mgr. Simeon Popov