Ke změnám na radnici Prahy 2

Albert Kubišta

18. 5. 2012

Stejně jako na radnici hlavního města vznikla po nějaké době i na radnici Prahy 2 koalice mezi TOP09 a ODS, v případě Prahy 2 ještě za účasti zastupitelů za Stranu zelených. TOP 09 se tak rozhodla převzít spoluzodpovědnost za dění v jedné z nejkrásnějších ale i nejdůležitějších městských částí.

Rozhodli jsme se pro tento krok v době, kdy napětí ve společnosti narůstá a to jak vlivem ekonomické krize, která rozhodně nezmizela, tak vlivem neustálé záplavy negativních zpráv a skutečných i domnělých skandálů. Uvědomujeme si i fakt, že ekonomická situace naší městské části není po posledním roce nejrůžovější a že bude třeba přistoupit k různým omezením a krácením výdajů. Na druhou stranu by bylo zbabělým krokem z bezpečí opozice kritizovat, čekat na katastrofu a pak přijít s alibistickým „my to říkali od začátku“.

Budeme ve své práci čelit hlasité a kritické opozici, ale naši zastupitelé byli zvoleni jako zastupitelé všech občanů Prahy 2 a budou se tím pádem snažit hájit zájmy všech občanů Prahy 2.

Do dalších voleb v roce 2014 nás čeká nejen spousta práce na radnici a v zastupitelstvu, ale stojí před námi i velký úkol přesvědčit naše voliče, že jsme nezklamali a snažili se naplnit náš volební program pro Prahu 2 tak, jak to nejlépe šlo.

Přeji našim novým radním hodně sil a neubývajícího nadšení až se budou potýkat s realitou řízení městské části, která vypadá z opozičních lavic o něco snadněji. Nám všem pak méně špatných zpráv a chmurných vizí.

Albert Kubišta
Předseda RO TOP 09 Praha 2

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme