Volební program: Devět bodů TOP 09 pro Prahu 12

24. 9. 2014

Vážení občané Prahy 12,

chtěl bych Vám touto formou představit náš program, který nazýváme „Devět bodů TOP 09 pro Prahu 12“. Všech 9 bodů programu naleznete zde… Nejedná se o běžný volební program ve stylu „slibem nezarmoutíš“. Představujeme Vám program,  který je konkrétní, proveditelný, nehazarduje s veřejnými prostředky a odráží potřeby naší městské části a místních obyvatel.

Volební program je součástí 5P, které TOP 09 nabízí. Jedná se o 1) poctivost každého z nás, 2) pracovitost a spolupráci v rámci Rady a Zastupitelstva MČ, 3) profesionalitu veřejné správy pod naším vedením, 4) praxi z veřejné správy, podnikatelského i neziskového sektoru, 5) program založený na potřebách místních obyvatel a finančních možnostech naší městské části.

Naši kandidáti nabízí profesionální zkušenosti jak z firemního života, tak i z komunální praxe. Jedná se o ŠANCI PRO PRAHU 12, jak dosáhnout Transparentní, Otevřené a Profesionální radnice a zároveň o unikátní příležitost, jak s Vaší pomocí zlepšit o výrazný kus život v naší městské části.

Budeme se těšit na spolupráci…

S úctou

Marek Fajfr

Přílohy