Představení týmu TOP 09 pro komunální volby v Praze 12

Vážení občané, přátelé,

dovolte mi, abych vám představil kandidátní listinu regionální organizace TOP 09 v Praze 12. Nejspolehlivějším garantem úspěchu jsou kvalitní lidé, kteří mají pevné životní zásady a hodnoty, prokazatelné profesní výsledky (blíže viz zde...), jsou pracovití a akceschopní a mají čistý štít. Právě toto byla hlavní kritéria pro výběr našich zejména předních kandidátů (umístěných v první desítce). Právě lidé jsou garanty toho, že sliby a programové cíle nezůstanou jen blednoucím inkoustem na doutnajícím papíře.

TOP 09 v Praze 12 nabízí nejen výsledky z komunální sféry (odkaz), ale i nové tváře a nové zkušenosti, abychom obstáli v současné době plné změn a abychom byli schopni posunout naší městkou část o podstatný kus dále. Právě naši lidé představují ŠANCI PRO PRAHU 12, jak dosáhnout Transparentní, Otevřené a Profesionální (zkrátka TOP) radnice.

Náš tým lidí, kteří kandidují do Zastupitelstva MČ Praha 12, je unikátní kombinací zkušeností, jež nabyli její členové v soukromé sféře, veřejné správě, ale i v neziskovém sektoru. Jedná se o členy liberálně-konzervativní TOP 09, o nestraníky, ale i o členy Klubu angažovaných nestraníků (KAN), kteří se odvážně politicky angažují a hlásí k ideálům svobody a demokracie již od roku 1968.

Silnou stránkou našeho týmu je i profesní a věková pestrost a silné (40%) zastoupení žen v první desítce kandidátů, u nichž je velká šance stát se zastupitelem. Je mi potěšením vést skupinu lidí, kteří jsou mimo jiné ochotni jít proti hlavnímu proudu, jsou-li přesvědčeni o nezbytnosti takových kroků v duchu Masarykovských tradicí a hesla „Nebát se a nekrást“.

TOP 09 v Praze 12 nabízí tým lidí, kteří již v životě leccos dokázali. Především však jde o pracovité, férové a svědomité občany naší městské části. Většina kandidátů z první desítky má již zkušenosti z komunální politiky a činností zastupitele. Takřka všichni přední kandidáti se angažovali v neplacených komisích, které jsou poradním orgánem rady naší městské části. Přesto jsme cítili jako povinnost, rozšířit naše kompetence o zkušenosti kandidátů z dalších z různých oblastí, protože nejen v byznysu platí „čas jsou peníze“ a Baťovské „náš zákazník (volič/ občan), náš pán“.

Je mi ctí představit vám vyváženou kandidátní listinu TOP 09 pro komunální volby do zastupitelstva MČ Praha 12, jež nabízí unikátní kombinaci vysoce kompetentních lidí.

Dne 10. a 11. října budeme nesmírně rádi, když nám vyjádříte svou podporu v demokratických volbách, jež nejsou bohužel ani v dnešním světě samozřejmostí.

S úctou Marek Fajfr

Přílohy
PDF Kandidátní listina TOP 09 Praha 12.pdf (52.7 kB)
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme