Volební noviny 09/2022 Praha 11

15. 9. 2022

Vážení spoluobčané,

uběhly čtyři roky od minulých komunálních voleb zde na Praze 11 a my – koalice TOP 09 a Starostů a nezávislých – před Vás opět předstupujeme se společnou kandidátkou a volebním programem. Za ty čtyři roky se udála celá řada věcí a mnohé se změnilo, ale naše hlavní postoje, priority a vize pro Jižní Město se nezměnily ani o píď.

V první řadě chci zmínit to nejdůležitější, o co se i v těchto volbách hraje, a to je dlouhodobá budoucnost Jižního Města. Řada věcí se v minulých mnoha letech podařila. Nicméně cesta směrem k modernímu městu s kvalitními a dobře vybavenými školami, bohatou nabídkou sportovních a dalších volnočasových aktivit a radnice, s jejímiž službami budete vy občané maximálně spokojeni, musí pokračovat i nadále.

Možná to zní až naivně idealisticky, ale my se nadále domníváme, že naši radnici mají řídit kompetentní odborníci, kteří jsou v první řadě schopni navrhovat a realizovat takové programy a projekty, které budou život v naší městské části hmatatelně zlepšovat.

Naše společná kandidátka Vám takové odborníky nabízí, od právníků přes ředitele/lky velkých úspěšných organizací až po manažery a specialisty v řadě oborů, jejichž znalosti jsou při správě radniční agendy tolik potřebné. Zejména díky tomu se nám v minulých osmi letech v našich gescích dařilo dosáhnout většiny z toho, co jsme si předsevzali. Od zajištění více než 1600 nových míst v základních školách v letech 2014 – 18 přes skokové navýšení kulturní nabídky v podobě desítek a stovek koncertů a divadelních představení v KC Zahrada a Chodovské tvrzi po výrazné rozšíření možností ke sportování a trávení volného času, kdy jsme např. obzvlášť hrdí na Volnočasový areál Kupeckého u Modré školy. V neposlední řadě jsme se věnovali výsadbě nové zeleně a radost máme i z realizace koncepce rozvoje sociálních služeb, jejíž hlavní autorkou byla naše zastupitelka Radka Soukupová.

Pro příští volební období jsme samozřejmě připraveni nabídnout své schopnosti i pro další gesce, které kvalitní řízení potřebují, což je podle našeho názoru v první řadě otázka parkování. Abychom se však i v dalších letech mohli co nejaktivněji podílet na zlepšování života v naší městské části, potřebujeme Vaši podporu – proto Vás v letošních volbách ve dnech 23. a 24. září prosíme o Váš hlas.

 

Předem děkujeme.

Jakub Lepš,

Lídr společné kandidátky TOP 09 a Starostů a nezávislých

foto Ramireza

Přílohy
PDF Volební noviny Praha 11 09/222.pdf (7.3 MB)
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme