V pátek 24. dubna opět otvíráme dětská hřiště

21. 4. 2020

Vzhledem k postupnému uvolňování některých vládních opatření v souvislosti s koronavirovou krizí jsme na radě rozhodli, že počínaje pátkem 24. dubna 2020 opět otevřeme všech 70 dětských hřišť na Jižním Městě.

V následujících dnech projdou všechna hřiště dezinfekcí, v níž budeme i v následujících týdnech nadále pravidelně pokračovat.

Zároveň chceme minimalizovat riziko přenosu koronaviru, a proto vás žádáme, abyste:

- při pobytu na dětském hřišti dodržovali veškerá vládní nařízení pro pobyt ve veřejném prostoru (ústa a nos zakrytá rouškou, minimální vzdálenost dvou osob od sebe 2 metry) a věnovali se i tomu, co dělají jejich děti;
- na hřiště nevstupovali, pokud je již dětské hřiště obsazeno natolik, že by výše zmíněná pravidla nebylo možné dodržet;
- omezili délku svého pobytu na hřišti a dali tak prostor i ostatním.

Apelujeme na všechny, abyste v rámci bezpečnosti své i svých dětí na dětská hřiště nechodili, pokud máte možnost být s dětmi raději ve volné přírodě. Hřiště prosím raději nechte těm, kteří tuto možnost nemají.

Předem děkujeme za dodržování těchto pravidel. Všichni samozřejmě doufáme, že koronavirová krize co nejrychleji odezní, a naše návštěvy dětských hřišť se vrátí k původnímu režimu, tedy bez jakýchkoliv omezení.

JAKUB LEPŠ, MÍSTOSTAROSTA MČ PRAHA 11 (TOP 09 STAN)

FOTO ARCHIV AUTORA

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme