TOP 09 Praha 11 k volbě Petra Štefka (ČSSD) členem rady Prahy 11

16. 2. 2018

Zastupitelstvo Prahy 11 na svém 36. zasedání dne 15. 2. 2018 zvolilo předsedu zastupitelského klubu ČSSD Ing. Petra Štefka neuvolněným členem rady Prahy 11. Počet obsazených míst v radě Prahy 11 se tak rozšířil na současných 8 členů a ČSSD se zařadila mezi politické subjekty zastoupené v radě.

“Osobně jsme rád, že současná menšinová rada získala pro svůj program a záměry další politický subjekt zastoupený v jihoměstském zastupitelstvu. Postavení rady tak bude silnější. Věřím, že to přispěje i k věcnějšímu průběhu jednotlivých zasedání zastupitelstva,“ uvedl předseda klubu zastupitelů TOP 09 Mgr. Jan Stárek.

Zástupce starosty Prahy 11 Mgr. Jakub Lepš (TOP 09) k tomu dodal, že “jsme připraveni se s Petrem Štefkem dohodnout na přidělení vhodné gesce na nejbližším jednání rady. Těším se na spolupráci s ním a věřím, že vzhledem ke svým dosavadním profesním i politickým zkušenostem bude pro radu a Jižní Město přínosem.“

Klub zastupitelů TOP 09 Praha 11