Narodil jsem se 22. prosince 1974 ve Valašském Meziříčí. Své dětství jsem prožil ve Frýdku-Místku, kde jsem na druhém stupni navštěvoval základní školu se zaměřením na matematiku. Poté jsem odmaturoval na Gymnáziu Mikuláše Koperníka v Bílovci, opět se zaměřením na matematiku a přírodní vědy. Bylo tedy jen logické, že jsem v roce 1993 nastoupil studium teoretické fyziky na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Bohužel jsem však během čtvrtého ročníku začal pracovat, škola šla na druhou kolej, a nedokončil jsem ji.

Mým prvním zaměstnavatelem byla IT společnost Unicorn, následovaná opět prací vývojáře klient-server aplikací ve společnosti Plynoprojekt a návrh webových aplikací pro společnost Cygnus. V roce 2004 se má kariéra posunula ke konzultační činnosti v oboru datových skladů s technologií Teradata – nejprve externě u firmy Vairon Consulting, a od roku 2007 přímo u této americké korporace.

Mám sestru, která žije se svou rodinou v Ostravě, jsem ženatý, a největší radost nám se ženou nyní dělá náš přes rok starý syn Čenda. Ve volném čase se rád věnuji své rodině, hrám (deskové hry, karetní hry jako například Magic the Gathering, ale i klasické taroky), a sportu (nejraději mám tenis).

Nebyl jsem, ani nejsem, členem žádné politické strany, ale nabídku kandidatury do zastupitelstva naší městské části za TOP 09 jsem rád přijal, neboť ji vidím jako rozumný kompromis mezi novým větrem do plachet potácející se loďky české politiky, a zúročením zkušeností některých ostřílených zakladatelů této strany. Chtěl bych se podílet na zvýšení transparentnosti chodu samosprávy, jeho otevření veřejnosti a přiblížení mladé generaci s využitím moderních technologií.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme