Narodila jsem se roku 1973 v Praze, vystudovala jsem Českoslovanskou akademii Edvarda Beneše v Praze – obor všeobecná ekonomika.

Po ukončení středoškolského studia jsem pracovala v Komerční bance, a.s. jako asistentka týmu Mezinárodního bankovnictví. Zde jsem získala skvělé zkušenosti s prací i v rámci mezinárodních týmů, ale zároveň s tím jsem si uvědomila, že mé jazykové znalosti by bylo vhodné ještě zdokonalit. Proto jsem po dvou letech tuto pozici opustila a vycestovala jsem do zahraničí. Pracovala jsem jako au-pair nejprve v Irsku a poté v USA. Po více než dvou letech jsem se vrátila zpět do České republiky.

Po návratu jsem pracovala ve farmaceutické společnosti, kde jsem měla na starosti podporu nejrůznějších procesů a chodu firmy. Po roce jsem nastoupila na mateřskou dovolenou.

Po dvou letech na mateřské dovolené jsem nastoupila a v současné době stále pracuji jako senior specialista reportingového oddělení největší telekomunikační společnosti, kde jsem již dvanáct let.

V minulosti jsem nebyla členem žádné politické strany. Do TOP 09 jsem vstoupila na podzim roku 2009. Důvodem bylo rozčarování z dění na politické scéně, kde mne především vadilo zneužívání moci, neprůhlednost, korupce a arogance.

Určitě bych se chtěla zasadit o to, aby tyto negativní jevy z politiky zmizely a aby občané znovu začali věřit politikům a také tomu, že oni sami mohou ovlivnit svůj život v naší zemi.

Na Jižním Městě bydlím trvale od roku 1996, nicméně jsem zde strávila u prarodičů velkou část svého dětství a mládí. Svou prací v TOP 09 bych chtěla přispět ke zlepšení kvality života obyvatel Prahy 11 v oblasti sociálních a zdravotnických služeb, životního prostředí a kulturního vyžití. Transparentně a bez korupce.

Mezi mé zájmy patří má rodina, tanec, hudba a výtvarné umění.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme