Narodil jsem se v únoru roku 1983 v severočeském městě Chomutově. Vystudoval jsem Střední průmyslovou školu, obor Energetika a silnoproud. Třetím rokem dálkově studuji finanční management na ekonomické fakultě.

První pracovní zkušenosti jsem získal jako technik přípravy a realizace zakázek společnosti působící ve strojírenství, elektrotechnice, stavebnictví i servisních službách pro teplárnu v Chomutově. Poté jsem získával profesionální zkušenosti ve firmě I&C Energo. Nyní pracuji v Obchodně-technickém úseku společnosti zabývající se výrobou tepla a elektřiny. Mojí náplní je spolupráce na tvorbě technologických koncepcí rozvoje a jsem také členem týmu zabývajícího se projekty, snižujícími náklady na energie pro právnické subjekty ve veřejné i soukromé sféře.

Do politiky jsem vstoupil s úmyslem aktivně se podílet na dění ve veřejném životě. Svým politickým názorem a směrem mi byla jednoznačně nejbližší strana TOP 09, do které jsem na jaře letošního roku vstoupil. V Praze 11 žiji necelé dva roky. Za tuto dobu mi městská část přirostla k srdci díky své bohaté nabídce sportovního vyžití. Můj nestranný pohled mi pomáhá vnímat problémy a potřeby městské části objektivně a nezávisle. Svojí politickou činnost bych rád zaměřil na ekonomickou oblast, zejména oblast veřejných rozpočtů, dále na oblast sportu jakožto nejlepší prevenci před mnoha stresujícími faktory.

Nedávno jsem se oženil. K mým koníčkům patří jednoznačně sport, zejména fotbal, který hraji od dětských let, dále tenis, in-line bruslení a cyklistika. Mezi další koníčky pak patří cestování a historie 20. století.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme