Narodil jsem se v roce 1978 ve Zlíně a své dětství jsem prožil v malé vesničce v podhůří Bílých Karpat, v Bystřici pod Lopeníkem. Vystudoval jsem Gymnázium Jana Amose Komenského v Uherském Brodě a v roce 1996 jsem nastoupil ke studiu Vysoké školy ekonomické v Praze, fakultě podnikohospodářské. Mým hlavním studijním oborem byla Podniková ekonomika a management, vedlejším Logistika – mezinárodní přeprava a zasílatelství. Promoval jsem v roce 2003. Co se týče cizích jazyků, hovořím anglicky, německy a snažím se osvojit si alespoň základy španělštiny.

V posledním ročníku studia vysoké školy jsem začal na plný úvazek pracovat jako business analytik ve společnosti zabývající se pojištěním. Po dvou letech analytické činnosti jsem se rozhodl získat praktické zkušenosti v oblasti logistiky a nastoupil jsem do centrálního skladu sítě maloobchodních prodejen na pozici vedoucího přípravy zboží. Zde jsem byl zodpovědný za zásobování tehdy cca 60 prodejen po celé republice a řídil jsem více než padesáti členný tým.

V roce 2004 jsem se vrátil do společnosti, ve které moje kariéra započala a zde pracuji do současnosti. Zabývám se obchodem s korporátními klienty. Zpočátku jsem pracoval jako projektový manažer a od roku 2008 pracuji business development manažer. V současnosti mám též na starosti vzdělávání obchodníků, hledání nových příležitostí na trhu i přípravu strategických a operativních plánů dalšího vývoje činnosti.

Přes moravské kořeny jsem v Praze již od roku 1996, kdy jsem zde započal studium vysoké školy a poprvé přišel do styku i s městskou částí Praha 11, jelikož jsem bydlel i studoval v areálu vysoké školy na Jižním Městě. Od roku 2008 bydlím na Praze 11 Roztylech.

Členem TOP 09 jsem od podzimu 2009, tedy prakticky od jejího založení. Předtím jsem nikdy členem žádné politické strany nebyl. Důvodem mého rozhodnutí vstoupit do politiky byl fakt, že jsem byl z politického prostřední u nás značně znechucen a rozhodl jsem se svou nespokojenost vyjádřit nejen slovy, ale i činy. Ve straně TOP 09 zastávám funkci místopředsedy ekonomické komise v rámci Prahy 11. Do politiky bych chtěl přinést své ekonomické znalosti a zkušenosti a pomoci růstu regionu Prahy 11 bez jeho zadlužování a v kontextu s vývojem celé Prahy. Současně chci dokázat občanům, že i politika se dá dělat otevřeně a transparentně. Mým cílem je umožnit co nejširší dostupnost informací o dění ve vedení regionu, o veškerých veřejných zakázkách nebo dalších významných investicích. Vždyť politika musí být dělána lidmi pro lidi, více než si myslíte.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme