Narodil jsem se v Praze v roce 1980 a na Jižním Městě od té doby také bydlím. Po maturitě na střední škole zeměměřičské jsem pokračoval ve stejném oboru na Fakultě stavební ČVUT v Praze. Studium jsem úspěšně zakončil v roce 2005 obhajobou diplomové práce na téma z oblasti astronomie. Tento obor se stal nejen mým koníčkem, ale i povoláním. Hned po škole jsem nastoupil do Astronomického ústavu Akademie věd ČR, kde stále působím. Rozhodl jsem se ještě prohloubit své vzdělání v této oblasti externím doktorandským studiem, ke kterému jsem byl přijat a nyní pracuji na disertační práci.

Ve volném čase se věnuji sportu, především beach volejbalu, cyklistice, plavání a fotbalu. Rád také čtu knihy o astronomii, historii a učím se cizí jazyky.

Vzhledem k tomu, že na Jižním Městě bydlím celý svůj život, mám k němu blízký vztah. Není mi lhostejné, co se v posledních letech na Praze 11 odehrává. V červenci minulého roku jsem proto vstoupil do nově vzniklé strany TOP 09 a tím začal s politikou na komunální úrovni. Byl jsem zvolen do výboru Regionální organizace Prahy 11. V současné době působím také v odborných komisích, zabývajících se problematikou územního rozvoje, dopravy a životního prostředí jak na celopražské, tak i regionální úrovni.

Moji snahou je, aby práce zastupitelů byla více službou pro občany a z tohoto důvodu jsem se rozhodl kandidovat do Zastupitelstva městské části Prahy 11. Zde bych rád pracoval ve výboru pro územní rozvoj a zasadil se o optimální rozvoj městské části, který bude zohledňovat zájmy a potřeby jeho občanů.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme