Narodila jsem se roku 1957 v Praze na Štvanici a následně jsem se s rodiči přestěhovala do Plzně, kde jsem dokončila základní školu. Poté jsem vystudovala Střední průmyslovou školu keramickou v Bechyni. Od roku 1978 žiji opět v Praze.

Nejprve jsem pracovala 15 let v Československé keramice jako referentka a později jako vedoucí kanceláře. Přitom jsem vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor  zahraniční obchod.

Po narození syna v roce 1991 jsem začala pracovat v Československé obchodní bance v korespondenčním oddělení. Následně jsem byla zaměstnaná v České spořitelně jako metodička úvěrových produktů. Od roku 1997 jsem pracovala v Raiffeisenbank v projektovém oddělení a později jako vedoucí pobočky ve Vodičkově ulici. Před třemi lety jsem dostala pracovní nabídku od investiční společnosti, kde pracuji dodnes jako ekonomka – analytička. Mojí hlavní pracovní náplní je ekonomika společnosti, příprava a optimalizace plánů včetně sledování a vyhodnocování finančních toků ve společnosti, kde se také klade důraz na přípravu a sledování Cash Flow.

Na Jižním Městě žiji již přes 30 let a sleduji jeho vývoj a změny, kterými toto původně velmi strohé sídliště prochází. Proto jsem se rozhodla kandidovat jako nezávislý kandidát v místě svého bydliště, tj. v Praze 11 za stranu TOP 09, o které si myslím, že bude optimálním způsobem dále rozvíjet naši čtvrť tak, aby se stala plnohodnotnou částí hlavního města.

Pro mne i ostatní občany považuji za důležité, aby se veškeré aktivity v oblastech spadajících pod správu naší městské části staly transparentními a zamezilo se tak možným korupčním jednáním.

Mezi mé soukromé zájmy patří zahrádka, čtení a cestování.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme