Narodila jsem se v roce 1985 v Praze, na Jižním Městě bydlím od roku 1989.

Vzhledem k tomu, že jsem již od předškolního věku  navštěvovala základní umělecké školy, volba střední školy směřovala ke studiu gymnázia s esteticko výchovným zaměřením se specializací výtvarná výchova. Po maturitě jsem se začala hlouběji zajímat o politické dění, proto jsem si jako studijní blok oboru humanistika zvolila politologii na Filosofické fakultě Západočeské univerzity v Plzni, kde jsem absolvovala bakalářské studium.

Již sedm let pracuji jako dobrovolnice v asistenci pro handicapované a také s dětmi, převážně ze sociálně slabých rodin. Tuto praxi jsem si rozšířila o další bakalářské studium v oboru pedagogika na Filosofické fakultě Karlovy univerzity v Praze. Momentálně studuji také magisterské studium na Fakultě evropských studií Metropolitní univerzity, obor evropská studia a veřejná správa. Při studiu pracuji jako asistentka ředitele v grafickém ateliéru.

Do vzniku strany TOP 09 jsem se nikdy politicky neangažovala a nebyla jsem členkou žádné politické strany ani politického hnutí. Členkou TOP 09 jsem od března letošního roku.

V politice bych se ráda věnovala hlavně oblastem školství a sociálních služeb.

Budu se snažit o podporu rozvoje volnočasových aktivit dětí a mládeže, seniorů a dále podporovat naše občany, kteří se dostali do obtížné životní situace. Vím, že důležitým těžištěm je spolupráce s neziskovými organizacemi na Jižním Městě. TOP 09 tyto organizace v rámci svého programu vnímá jako partnery, kteří jí pomáhají řešit úkoly zejména v sociální a zdravotní oblasti. Proto budu také usilovat o zvýšení institucionálního financování těchto služeb, tedy  možnost dotací těmto poskytovatelům.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme