Narodil jsem se v roce 1976 v Sokolově, kde jsem žil až do roku 2004. Jsem ženatý a mám jednu dceru. Již od dětství jsem měl kladný vztah k hudbě. Navštěvoval jsem lidovou školu umění a vzhledem ke své zálibě hraní na hudební nástroje jsem se rozhodl pro studium na Střední průmyslové škole výroby hudebních nástrojů v Kraslicích. Na škole jsem si uvědomil, že uplatnění v tomto oboru je velmi složité a proto jsem se po maturitě rozhodl pro studium na Fakultě managementu VŠE v Jindřichově Hradci. Zde jsem absolvoval obor management veřejné sféry a získal titul bakalář. Mezi mé záliby patří turistika a cestování. Abych zdokonalil své jazykové schopnosti, rozhodl jsem se po škole pro odjezd do zahraničí. Žil jsem tři roky ve Španělsku na Mallorce, kde jsem pracoval v restauraci a v cateringové firmě. Zde jsem získal řadu pracovních zkušeností v oblasti stravování.

V roce 2004, po návratu ze zahraničí, jsem se přestěhoval do Prahy na Jižní Město, kde žiji se svou rodinou. Nyní pracuji v zahraniční společnosti zabývající zaměstnaneckými benefity, kde mám na starosti oddělení proplácení.

V minulosti jsem nebyl členem žádné politické strany. Do TOP 09 jsem vstoupil na podzim roku 2009 s myšlenkou nestát jen nečinně bokem a kritizovat, ale sám se pokusit přispět ke zlepšení poměrů podle svého nejlepšího svědomí. TOP 09 jsem si vybral také proto, že mi nejde jen o můj vlastní život, ale i o budoucnost tohoto státu, aby se naši potomci dočkali kvalitního života. Toto může znít možná idealisticky, ale takto to já cítím.

V naší regionální organizaci jsem členem komise pro územní rozvoj, dopravu a životní prostředí. Z tohoto titulu je mým zájmem zasadit se v zastupitelstvu o zachování co největšího množství zeleně a na místech, kde jsou k tomu podmínky, vysadit nové dřeviny. Jde mi o dodržování stávajícího územního plánu bez nějakého divokého navyšování koeficientů pro výstavbu nových, převážně bytových a administrativních budov. Jsem pro otevřenou komunikaci s obyvateli, jelikož sám nemám rád, když se jedná o mně beze mne. Je pro mne důležité, aby se veškeré veřejné zakázky staly maximálně transparentní a tím se předešlo možné korupci nebo i pouhému podezření z korupce.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme