Narodila jsem se v Praze Krči v roce 1980, bydleli jsme na Kačerově, na Proseku a nakonec jsme se v roce 1999 přestěhovali do domku na Jižní Město, kde od té doby bydlím. Studovala jsem na Gymnáziu Špitálská v Praze ve Vysočanech, kde jsem ukončila studium Státní maturitní zkouškou. Ve studiu jsem pokračovala na Státní jazykové škole na Praze 1 zakončené Státní jazykovou zkouškou z francouzštiny. Dále jsem pokračovala na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy, obor francouzština – základy společenských věd, s aprobací pro druhý stupeň základních škol a střední školy. Studium fakulty jsem po pěti letech ukončila a věnovala se profesnímu růstu. V současnosti studuji na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy obor madiální studia pod katedrou žurnalistiky, které zakončím v zimním semestru bakalářskou zkouškou.

Od roku 1998 jsem pracovala většinou ve stavebních a interiérových společnostech s českým i zahraničním kapitálem, kde jsem působila jako asistentka výroby a později jako samostatný manažer staveb a projektový manažer. V současnosti pracuji ve firmě zabývající se dovozem a distribucí obkladových materiálů a sanitárního vybavení jako manažerka strategických projektů.

Ve volném čase se věnuji sportu, čtení, kultuře, psům a péči o dům a zahradu a studiu.

Jako projektová manažerka se  zkušenostmi z organizování staveb jako takových i s jejich přípravou a realizací bych se ráda jako zastupitelka věnovala především efektivnímu využívání obecních zdrojů, které máme na Jižním Městě k dispizici. Prosazovala bych přísné kontroly připravovaných projektů, jejich transparentní a účinné financování. Jižní Město již dávno není pouze šedivé panelové sídliště a já bych se ráda přičinila o to, aby se nám podařilo společnými silami kvalitu života u nás ještě vylepšit. Podpora lokálních projektů a lepší rozdělování peněz na projekty pro všechny obyvatele naší čtvrti je mojí prioritou.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme