12. 4. 2016

Najít rozdíl v pozvánce na setkání s občany (viz příloha), která se ocitla v dubnovém Klíči, nebude nic obtížného ani pro lidi „s IQ blížící se hodnotě 40 či 50“, jak by řekl starosta Prahy 11 Jiří Štyler. V čem je tedy jádro pudla?

Levá pozvánka, nazývejme ji pozvánkou Původní, která zve na setkání s občany s tematikou územního rozvoje, Areálu ledových sportů a DPS Chomutovická, byla schválena redakční radou oficiální radničního měsíčníku Klíč. Tato rada působí ve složení Šárka Zdeňková (HPP11), Jakub Lepš (TOP 09) a Ondřej Prokop (ANO).

Proto bylo pro mnohé překvapením, když se v Klíči objevila pozvánka, která je vpravo. Nazývejme ji klidně Falešná. Zdůvodnění? Prosté! Těsně před uzávěrkou dubnového Klíče členka redakční rady a zároveň radní Šárka Zdeňková (HPP11) dala pokyn, aby byl text pozvánky zásadně změněn. A to bez jakékoli konzultace s redakční radou či vedením městské části, které na tuto akci občany zve. Šokující? Pro nezasvěcené ano, jinak žádné překvapení. Jde v podstatě o standardní postup některých členů HPP11. A v tomto případě o „Sáhli jste nám na Gurua (tj. L. Kose) a tak Vám to, vy krysy, osladíme!“

Pozn. „Krysa“ je pojmenováním, kterého se koaličním partnerům dostalo od výše zmíněné radní po odvolání Ladislava Kose z pozice místostarosty.

Tímto zveme na setkání s občany dne 4. 5. od 18:00 hod v ZŠ Campanus. Rádi Vás uvidíme, nudit se nebudete!

Jan Mareš, zastupitel za TOP09

Přílohy
JPG Najdi rozdíl.jpg (817.8 kB)
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme