Další lhář v řadách HPP11?

28. 7. 2017

Po nedávném až klukovském zapírání zastupitele Kose (HPP11), který vědomě hlasoval za kolegyni Zdeňkovou na jednání zastupitelstva a místo omluvy tento podvod zkoušel vysvětlit jednou lží za druhou, tu máme další kauzu spojenou s HPP11.

Zastupitel Kuchař (HPP11) se dlouhodobě prezentoval jako advokát, např. na kandidátní listině HPP11 pro volby do zastupitelstva v roce 2014 nebo na seznamu zastupitelů na webu Prahy 11 v kolonce povolání. Nyní však vyšlo najevo, že advokátem nikdy nebyl. Na webu České advokátní komory jeho jménu neodpovídá žádný záznam. Navíc sekretariát ČAKu potvrdil, že nikdy neevidoval osobu jménem JUDr. Václav Kuchař v seznamu advokátů ani koncipientů.

Z toho plyne, že V. Kuchař lhal voličům již v roce 2014 a následně i svým kolegům po volbách. V úvahu připadá i pokoutný výkon advokacie. Zcela jistě ke cti mu není ani jeho členství v KSČ před rokem 1989 a evidence jeho osoby v tzv. Cibulkových seznamech, které by měl také veřejnosti vysvětlit.

S ohledem na toto minimálně klamavé jednání V. Kuchaře je třeba ocenit rázné rozhodnutí Rady Prahy 11, která ho letos na jaře odvolala z důležité pozice předsedy představenstva správní firmy Jihoměstská majetková a.s.

Za Klub TOP 09, předseda Mgr. Jan Stárek