Akce Rodinný běh ČEZ Aquapalace se vydařila

8. 11. 2021

Skvělá účast, super atmosféra a nádherné počasí, přesně takový byl letošní již druhý ročník Rodinný běh ČEZ Aquapalace, který se běžel na sedmikilometrové trase z Opatova do Čestlic. Každý účastník si přišel na své: sportovci, kteří chtěli zaběhnout úsek v co nejlepším čase a stejně tak i rodiny, které chtěli zažít pohodový sobotní den. Druhý ročník rodinného běhu ČEZ Aquapalace proběhl v sobotu 4. září pod záštitou Prahy 11 a zúčastnilo se ho úžasných 2500 účastníků.

Na startu účastníky podpořili známé osobnosti a sportovci jako běžec Standa Řezáč nebo fotbalista Pavel Horváth a další, v cíli pak byl každý, kdo dokončil závod odměněn celodenní vstupenkou do Vodního světa a o zábavu těch nejmenších se postarala Kája & Bambuláček. Celá akce navíc podpořila projekt Pomáhej pohybem (Skupina ČEZ prostřednictvím Nadace ČEZ finančně podpořila vybraný projekt), konkrétně LOONO – ŽIJEŠ SRDCEM – tým mladých lékařů, studentů medicíny a jiných nadšenců, kteří vedou lidi k prevenci rakoviny, infarktu, mrtvice a problémů týkajících se reprodukčního a duševního zdraví.  Společnými silami všech účastníků bylo během soboty téměř dosaženo cílové částky. Už teď se těšíme na další ročník!

V rámci této akce bylo obyvatelům městské části Praha 11 ze strany společnosti Aquapalace Praha také poskytnuta sleva 20% v měsíci září na vstup do vodního světa, za což děkujeme a těšíme se na spolupráci i v dalších letech.

Mgr. Jan Stárek

radní pro sport, kulturu a volný čas

foro archiv autora

Galerie