Praha 1 se nebude točit v kruhu!

Kruhový objezd pod Prašnou bránou je nejen naprosto nevzhledný, ale také dopravně zcela zbytečný. Změny v dopravě v celé oblasti si objednala a zaplatila Penta v souvislosti s výstavbou Masaryčky. ODS, která má na starosti dopravu v Praze 1 tyto úpravy ochotně vzala za své a prosadila. Kruhový objezd v rámci změn dopravy v širší oblasti přitom prosadila s argumentem, že musí být umožněn rychlý příjezd aut, které přiváží na Příkopy lidi a umožněn zase rychlý odjezd těmto autům. Vážně, kvůli tomuto máme hnusný kruhák pod Prašnou bránou!

Širší dopravní opatření způsobilo to, co se dalo očekávat. Do čistě rezidenční čtvrti Starého města přivedlo intenzivní dopravu a nekonečné kolony. A k tomu zmizel oddělený protisměrný cyklopruh v Hybernské. A jak vypadá parkování v režii ODS? Navýšení počtu parkovacích míst parkováním na chodníku v Nerudově ulici. Každodenní naprostý kolaps parkování pro rezidenty díky špatně nastavenému systému parkování a nefunkční kontrole. Jaké je jejich řešení? Portál, kde po zadání RZ zaparkovaného cizího vozu může rezident zkontrolovat, zda daný vůz parkuje s povolením. Bravo! Sice nemůže rezident zaparkovat, ale aspoň se může zabavit touto kontrolou ve znamení hesla Udělej si sám! Ještě si ta auta sám odtáhnout. Úklid mimochodem také spadá pod ODS, a i v tomto případě může rezident vzít do ruky smetáček a lopatku a jít uklízet před svým domem, Udělej si sám! To je to správné marketingové heslo: ODS, udělej si sám!

Že nefunguje doprava a úklid v gesci ODS kritizovala na debatě lídrů i radní Eva Špačková z ODS, když za dvě největší bolístky Prahy 1 uvedla parkování a úklid. Znovu se vracející na politickou scénu Filip Dvořák z ODS ve svých videích vedených paralelně s kampaní ODS kritizuje také zejména dopravu, zábory, kontrolu, parkování a úklid.

TOP 09 je skutečně jedinou správnou volbou pravicového voliče. Představili jsme program lepšího parkování vyloučením nerezidentů, které také přinese výrazné zklidnění dopravy v centru a nebude pak nutné vymýšlet kruháče či jiná omezení dopravy - https://www.top09.cz/regiony/praha/regionalni-organizace/praha-1/revoluce-v-parkovani-a-vice-mista-pro-zivot-29839.html

Máme také plán na lepší úklid a vývoz košů. Víme, co Praha 1 potřebuje a víme, jak to dělat. Přečtěte si nás Masterplan pro Prahu 1 https://terezieradomerska.cz/masterplan/

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme