“Kam s ním?” otázka spoluobčana Nerudy zůstává dnes stejně palčivá, jako v 19. století.

Známe to všichni - kam s velkoobjemovým odpadem? Máte starý nábytek, televizi nebo prostě jen nashromážděné množství velkých kusů kartonu a dalších věcí ve sklepě, které jednou, až budete mít čas, nějak vyhodíte. Takového břemene se můžete zbavit buď tím, že jej odvezete svým autem do sběrného dvoru, pokud se vám ovšem vejde do vozu, nebo počkáte na termín umístění velkoobjemového kontejneru, které se objevují a mizí v ulicích jednou za čas.

Musíte kvůli tomu samozřejmě sledovat zprávy z radnice, abyste tu příležitost neprošvihli. Málokomu se ale přihodí, že má kontejner umístěn opravdu v blízkosti domu. Vyhazování velkých a těžkých věcí je pak opravdu složitou operací vyžadující mnoho silných rukou. Systém umísťování kontejnerů na velkoobjemový odpad proto doplníme službou na zavolání.

Prostě si objednáte službu přes námi navrhovaný portál Občan.1 nebo telefonicky a pracovníci s dodávkou přijedou k vám před dům, odpad vystěhují a sami řádně vytřídí ve sběrném dvoru. Vítejte ve 21. století.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme