Bc. Lukáš Otys, MBA

předseda Karlovarské krajské organizace TOP 09

Lukáš Otys se narodil 5.1.1985 v Ostrově. Vystudoval Vysokou školu aplikovaného práva v Praze a Ústav práva a právní vědy.

Od roku 2004 pracuje jako mediální konzultant ve společnosti Regie Radio Music s.r.o., nyní RADIOHOUSE, který je největším mediálním zastoupením (obchodní oddělení) na rozhlasovém trhu v ČR (Evropa 2, Frekvence 1, Blaník, Fajn rádio atd.).

V letech 2007 – 2009 produkoval lifestylový pořad Space Night Inn pro TV ÓČKO. Od 2008 do současnosti provozuje pražskou cukrárnu Saint Tropez poblíž Václavského náměstí v Praze.

Členem TOP 09 se stal v roce 2012 a od roku 2015 je krajským předsedou TOP 09 v Karlovarském kraji. Po 4. Celostátním sněmu TOP 09 se stal členem Předsednictva TOP 09.

Ve volném čase se věnuje rekreačnímu běhu a mezi zájmy patří především kvalitní gastronomie a zdravý životní styl.

20 let v bezpečí

12. 3. 2019
20 let v bezpečí   Dnes můžeme zaslouženě slavit 20 let od našeho vstupu do Severoatlantické aliance neboli NATO. Jsme součástí jednoho z dvou pilířů západní civilizace (2. pilíř je EU), který nám zajišťuje bezpečí a dává jistotu, že nás již větší státy nenechají ve štychu tak jako tomu bylo v roce 1939. Málokdo si již vzpomene, že jsme členy především díky obratnému jednání prezidenta Václava Havla.
Číst více

TOP 09 v Karlovarském kraji povede i nadále Lukáš Otys

8. 3. 2019
TOP 09 v Karlovarském kraji povede i nadále Lukáš Otys TOP 09 potvrdila krajským předsedou Lukáše Otyse a rozšířila krajský výbor o nové členky. Cíl nového vedení je úspěch v Evropských a krajských volbách v příštím roce.
Číst více
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram