Bc. Lukáš Otys, MBA

předseda Karlovarské krajské organizace TOP 09

Lukáš Otys se narodil 5.1.1985 v Ostrově. Vystudoval Vysokou školu aplikovaného práva v Praze a Ústav práva a právní vědy.

Od roku 2004 pracuje jako mediální konzultant ve společnosti Regie Radio Music s.r.o., nyní RADIOHOUSE, který je největším mediálním zastoupením (obchodní oddělení) na rozhlasovém trhu v ČR (Evropa 2, Frekvence 1, Blaník, Fajn rádio atd.).

V letech 2007 – 2009 produkoval lifestylový pořad Space Night Inn pro TV ÓČKO. Od 2008 do současnosti provozuje pražskou cukrárnu Saint Tropez poblíž Václavského náměstí v Praze.

Členem TOP 09 se stal v roce 2012 a od roku 2015 je krajským předsedou TOP 09 v Karlovarském kraji. Po 4. Celostátním sněmu TOP 09 se stal členem Předsednictva TOP 09.

Ve volném čase se věnuje rekreačnímu běhu a mezi zájmy patří především kvalitní gastronomie a zdravý životní styl.

Tichý: Pomoc při řešení útlumu těžby získá Karlovarský kraj z EU

11. 10. 2019
 Pomoc při řešení útlumu těžby získá Karlovarský kraj z EU  Karlovarský region spolu s dalšími 5 uhelnými regiony z celé Evropské unie získá pomoc expertní skupiny Evropské komise. Experti budou po dobu 2 let pomáhat při řešení hospodářských problémů souvisejících s postupným útlumem těžby a přechodem na nové zdroje energie.
Číst více

Czernin: Lidé na venkově pomalu ztrácejí důvod tam žít, přitom venkov by neměl být takto moc opomíjený.

5. 10. 2019
Lidé na venkově pomalu ztrácejí důvod tam žít, přitom venkov by neměl být takto moc  opomíjený. TOP 09 bude na podzim volit nové vedení na Celostátním Sněmu TOP 09. O post předsedy strany se již přihlásili dva kandidáti a to senátor Tomáš Czernin a první místopředsedkyně strany Markéta Pekarová Adamová.  Jako první z kandidátů na post předsedy navštívil Karlovarský senátor Tomáš Czernin. Tomáš Czernin při oznámení své nominace oznámil, že se  mimo jiné pokusí objet všechny regiony v ČR, aby mohl podebatovat se členy TOP 09 v jednotlivých organizacích a získal tak mnohé poznatky o kondici strany TOP 09.
Číst více
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram