× Staňte se našimi členy!

Bc. Lukáš Otys, MBA

místopředseda TOP 09, předseda Karlovarské krajské organizace TOP 09

Lukáš Otys se narodil 5.1.1985 v Ostrově. Vystudoval Vysokou školu aplikovaného práva v Praze a Ústav práva a právní vědy.

Od roku 2004 pracuje jako mediální konzultant ve společnosti Regie Radio Music s.r.o., nyní RADIOHOUSE, který je největším mediálním zastoupením (obchodní oddělení) na rozhlasovém trhu v ČR (Evropa 2, Frekvence 1, Blaník, Fajn rádio atd.).

V letech 2007 – 2009 produkoval lifestylový pořad Space Night Inn pro TV ÓČKO. Od 2008 do současnosti provozuje pražskou cukrárnu Saint Tropez poblíž Václavského náměstí v Praze.

Členem TOP 09 se stal v roce 2012 a od roku 2015 je krajským předsedou TOP 09 v Karlovarském kraji. Po 4. Celostátním sněmu TOP 09 se stal členem Předsednictva TOP 09.

Ve volném čase se věnuje rekreačnímu běhu a mezi zájmy patří především kvalitní gastronomie a zdravý životní styl.

Vaněk: Neformální debata s Miroslavem Kalouskem v Karlových Varech zaujala více než devadesát posluchačů

1. 11. 2019
Dne 31.10.2019 jsme měli tu možnost přivítat předsedu Poslaneckého klubu TOP 09 v Karlových Varech v prostorách Královské srdcovky a současně jsme tak mohli více jak s devadesáti přítomnými diskutéry neformálně podebatovat nad zajímavými otázkami z oblasti ekonomie, tvorby státního rozpočtu a dalších místních a aktuálních tématech.
Číst více

V Karlovarském kraji ctíme odkaz Tomáše Garrique Masaryka

28. 10. 2019
V Karlovarském kraji ctíme odkaz Tomáše Garrique Masaryka Jaký však ve skutečnosti byl? Jak asi přemýšlel? Jak nahlížel na politiké dění a  jak na  tehdejší společnost? Co o něm vlastně víme?  K tomuto odkazu se právě dnes, v den výročí, vyjadřujeme i my v Karlovarském kraji Dnešní den mi připomíná velkého státníka TGM, který svou nezdolnou vůlí vybojoval pro nás všechny samostatný stát. Právě tato vůle mne žene dál při ochraně naší země a svobody, která je každým dnem zkoušena a ohýbána pro dobro pár „vyvolených“.  vzpomíná Lukáš Otys předseda TOP 09 v KV kraji