Bc. Lukáš Otys, MBA

místopředseda TOP 09, předseda Karlovarské krajské organizace TOP 09

Lukáš Otys se narodil 5.1.1985 v Ostrově. Vystudoval Vysokou školu aplikovaného práva v Praze a Ústav práva a právní vědy.

Od roku 2004 pracuje jako mediální konzultant ve společnosti Regie Radio Music s.r.o., nyní RADIOHOUSE, který je největším mediálním zastoupením (obchodní oddělení) na rozhlasovém trhu v ČR (Evropa 2, Frekvence 1, Blaník, Fajn rádio atd.).

V letech 2007 – 2009 produkoval lifestylový pořad Space Night Inn pro TV ÓČKO. Od 2008 do současnosti provozuje pražskou cukrárnu Saint Tropez poblíž Václavského náměstí v Praze.

Členem TOP 09 se stal v roce 2012 a od roku 2015 je krajským předsedou TOP 09 v Karlovarském kraji. Na 6. Celostátním sněmu TOP 09 v roce 2019 byl zvolen místopředsedou TOP 09.

Ve volném čase se věnuje rekreačnímu běhu a mezi zájmy patří především kvalitní gastronomie a zdravý životní styl.

Otys: ZAVEDENÍ MÝTA A KOMU TÍM PROSPĚJEME

15. 1. 2020
ZAVEDENÍ MÝTA A KOMU TÍM PROSPĚJEME   ZAVEDENÍ MÝTA A KOMU TÍM PROSPĚJEME   Od nového roku si řidiči vozidel nad 3,5 tun zaplatí mýtné i na vybraných 900 kilometrech silnic 1. třídy. Ten počet kilometrů si zapamatujme, bude ještě důležitý. Vláda mýtné prosadila navzdory doporučení analýzy Deloitte i vůli dopravců, hejtmanů, starostů, občanů a zřejmě i navzdory pravidlům soutěžení veřejných zakázek.
Číst více

TOP 09 v Karlovarském kraji schválila pokračování úspěšné spolupráce s hnutím STAN, KDU-ČSL, KOA v krajských volbách

9. 1. 2020
Číst více