× Pohněme s tím. Společně!

Bc. Lukáš Otys, MBA

místopředseda TOP 09, předseda Karlovarské krajské organizace TOP 09

Lukáš Otys se narodil 5.1.1985 v Ostrově. Vystudoval Vysokou školu aplikovaného práva v Praze a Ústav práva a právní vědy.

Od roku 2004 pracuje jako mediální konzultant ve společnosti Regie Radio Music s.r.o., nyní RADIOHOUSE, který je mediálním zastoupením na rozhlasovém trhu v České republice (Blaník, Fajn rádio, Hitrádia atd.).

Již přes 10 let provozuje vyhlášenou pražskou cukrárnu Saint Tropez, která sídlí na Praze 1, nově v ulici Karmelitská. V roce 2019 napsal a vydal Kuchařku stylu moderního muže, příručku pro všechny mladé i starší gentlemany.

Členem TOP 09 se stal v roce 2012 a od roku 2015 je krajským předsedou TOP 09 v Karlovarském kraji. Na 6. Celostátním sněmu TOP 09 v roce 2019 byl zvolen místopředsedou. Zabývá se zejména legislativní úpravou podnikání v České republice. Ve svém kandidátském projevu deklaroval, že jeho cílem je stát, který podnikatele nešikanuje, ale podporuje.

Volný čas nejraději tráví četbou, na stadionech (ať už při fotbalových utkáních nebo na koncertech), v restauracích a cukrárnách, z jejichž prostředí pak píše Dortoblog. Skrze své publikace podporuje kvalitní řemeslnou práci, lokální produkty a podniky drobných a středních živnostníků.

Stát rozhodl: Z české gastronomie je údolí smrti. TOP 09 předloží zákon, který podnikatele odškodní

23. 9. 2020
TOP 09 připravila „odškodňovací zákon“, který jasně definuje způsob státní pomoci při mimořádných opatřeních vyhlašovaných v souvislosti s epidemií koronaviru SARS CoV-2.
Číst více

Otys: Společně s Andrejem jsme to nezvládli

22. 9. 2020
Druhá vlna epidemie koronaviru nás zastihla stejně nepřipravené, ba dokonce snad ještě nepřipravenější než ta první na jaře.
Číst více
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram