TOP 09 uzavřela kandidátky

23. 3. 2010

Politická strana TOP 09 k dnešnímu dni odevzdala ve všech 14 krajích kandidátní listiny pro letošní volby do poslanecké sněmovny. „Jsem rád, že voličům nabízíme spoustu zajímavých osobností nejenom z řad členů TOP 09, ale i zkušených komunálních politiků z hnutí Starostové a nezávislí," řekl 1. místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. Oproti kandidátním listinám, které byly nachystány k neuskutečněným předčasným volbám, došlo k minimálním změnám. Kompletní kandidátní listiny si můžete prohlédnout na nově spuštěné části webových stránek, které jsou věnovány letošním volbám.

Na této stránce naleznete i další informace o kandidátech TOP 09, kterým vévodí videomedailonky s volebními lídry. Ty můžou nejen fanoušci a podporovatelé shlédnout díky propojení s video kanálem TOP 09 na serveru YouTube, který se pyšní úctyhodnými sto pěti tisíci shlédnutými videi. „Ve videích se naši lídři představují nejen při práci, ale především při trávení svého volného času a v běžných situacích, které přináší život," uvedl generální sekretář TOP 09 Václav Kubata. „Jsem přesvědčený, že i toto je forma, jak se můžou politici přívětivým způsobem a v duchu našeho hesla ‚Úsměvů není nikdy dost‛ lidem přiblížit," dodal Václav Kubata. „TOP 09 svoji volební kampaň nezastavila, projekt přípravy jednotlivých medailonků navazuje na naši dlouhodobou snahu představit jednotlivé osobnosti na čele našich kandidátek," řekl volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček.

Naleznete zde i TOP hovory s ostatními kandidáty, kalendář předvolebních akcí, vyjádření podporovatelů, programová východiska a v příštím týdnu i nový volební program.

Informace naleznete na adrese: www.top09.cz/volby-2010

Jan Jakob