TOP 09 spustila e-shop s TOP dárky

10. 12. 2009

Generální sekretář TOP 09 Václav Kubata ve čtvrtek 10. prosince 2009 při příležitosti předvánočního setkání pražských členů TOP 09 spustil e-shop s TOP dárky, který se nachází na internetové adrese http://eshop.top09.cz.

„Zájem o trička s Karlem Schwarzenbergem ve warholovském stylu jsme zaznamenali bezprostředně po prvním setkání s občany v hospodách. Jsem rád, že vznikl projekt ‚S Karlem' a že zájemci si dnes toto triko koupit mohou. V nabídce jsou i TOP dárky - jejich prodejem chceme jako odpovědní hospodáři získat další prostředky na volební kampaň," řekl volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček a dodal, že TOP 09 bude celou dobu nabídku produktů aktualizovat, reagovat na potřeby zákazníků a snažit se jí udržet atraktivní. V e shopu jsou předměty různých cenových kategorií, proto si vybere úplně každý. Možnost zakoupit si dárkové předměty v anketě na Facebooku za 36 hodin od jejího spuštění uvítalo 93 % z 240 hlasujících fanoušků.
„Cílem tohoto projektu je umožnit našim fanouškům, o nichž víme, že nás chtějí podpořit, aby mohli koupí předmětů s logem TOP 09 přispět nejen na naši volební kampaň, ale především na dobročinné účely. Tímto je náš projekt unikátní," uvedl generální sekretář TOP 09 Václav Kubata. Předměty v e-shopu jsou rozděleny do dvou skupin. Výdělek z TOP dárků, které nesou logo TOP 09, bude využit na volební kampaň. Naproti tomu zisk z prodeje trika „Karel" bude určen na charitativní účely. Výši získaných prostředků na oba účely lze sledovat na on-line počítadle.

Jan Jakob
tiskové oddělení TOP 09