TOP 09 rozjela předvolební aplikaci pro mobily

Pro někoho jsou volby jen o vhození lístku do volební urny, TOP 09 se ale znovu snaží dokázat, že se na ně dá zároveň dívat i zábavně a hravě. Pro mobilní telefony s Androidem spustila novou „předvolební aplikaci“.

9. 5. 2014

„Od našeho vzniku jsme mezi politickými stranami průkopníky moderních technologií. Tak, jako jsme před třemi lety začali pracovat se sociálními sítěmi, teď se postupně prosazujeme také na poli mobilních aplikací,“ vysvětlil správce sociálních sítí TOP 09 Petr Ducháček.

Díky této aplikaci mají nyní majitelé chytrých telefonů s operačním systémem Android rychlý přístup například k přehlednému výpisu akcí naší kontaktní kampaně.  Nová aplikace ale obsahuje také „mapu kandidátů“, aby příznivci věděli, kdo z jejich okolí kandiduje do Evropského parlamentu, umožňuje také rychlý přístup k novinkám z TOP 09.

Naši chytrou hračku si mohou zatím užívat jen majitelé smartphonů s Androidem, v dohledné době ale bude dostupná i pro fanoušky Applu,“ dodává Petr Ducháček.

Podobnou aplikaci měla TOP 09 už před volbami do Poslanecké sněmovny v roce 2013. Tehdy obsahovala i hru. Ta fungovala na principu seznamování se s kandidáty a poznávání historie. Hráč chodí po mapě, plní úkoly, odpovídá na vtipné otázky z historie a sbírá body.

Martina Týblová, tisková mluvčí TOP 09

Štítky
Osobnosti: Jaroslav Poláček
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme