TOP 09 nabídne voličům v kampani speciální karty

7. 8. 2018

TOP 09 nebude v letošních podzimních volbách v městech a obcích nabízet pouze zajímavý program, zkušenosti a osobnosti na radnice. Voličům ve všech krajích chce už v letních horkých týdnech nabídnout vlastní speciální edici zábavné karetní hry Prší. Hlavním leitmotivem hry je upozornit na některé politické problémy až kuriozity, ke kterým chce TOP 09 zvednout diskuzi. 

„Rozhodli jsme se i v letošní volební kampani využít sílu humoru, který byl vždy poznávacím znamením TOP 09. Politiku ani sami sebe nesmíme brát vždy a za každou cenu příliš vážně. Proto voličům nabídneme Top Cards, jejichž synonymem je odlehčenost, humor, nadsázka, sebeironie, lehkost, parodie a vtip,“ uvedla volební manažerka TOP 09 Miriam Faltová.

Nová edice s názvem TOP CARDS bude propagačním materiálem TOP 09, který bude strana rozdávat v rámci své kontaktní kampaně v celé republice. Jedná se o typické "prší karty" se stylizovanou tématikou. Pravidla jsou shodná, hra se liší pouze netradičním politickým pojetím. Mezi čtyři symboly Top Cards patří motýlky, třešně, lebky a koblihy. 

Symboly TOP CARDS

„Naším cílem je zábavnou formou upozornit na řadu nešvarů, které se rozmáhají napříč českou společností, a samozřejmě tím chceme také podpořit image TOP 09 v rámci podzimních komunálních a senátních voleb. I proto je doprovodným sloganem karet ‚Jsme stále ve hře. TOP 09‘," dodala Miriam Faltová.

TOP 09 má v tuto chvíli k dispozici 5 000 kusů politického Prší, ale v případě většího zájmu počítá s dotiskem karet. Autorem karet je První prezidentská. 

Lenka Brandtová, tisková mluvčí TOP 09

Praha 6. srpna 2018

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme