Staňte se agentem 009 na novém webu top009.cz

9. 10. 2013

TOP 09 vede do voleb TOP agent 009 Karel Schwarzenberg. Strana proto nyní spustila nový, neotřelý web, který na motiv agenta 009 přímo navazuje.

Kdokoli chce podpořit TOP 09, se může stát agentem 009. TOP 09 na základě motivu své kampaně spustila nové webové stránky www.top009.cz , na kterých se kdokoli může přihlásit do týmu TOP agenta 009 Karla Schwarzenberga.

TOP 09 se snaží, aby byla kampaň hravá, proto je na novém webu ke stažení také zcela nová volební aplikace. Ta nabízí zábavu a zároveň je i užitečným průvodcem předvolebním děním.

„Od našeho vzniku jsme mezi politickými stranami průkopníky moderních technologií. Tak, jako jsme před třemi lety začali pracovat se sociálními sítěmi, chceme nyní proniknout také na pole mobilních aplikací,“ vysvětlil správce sociálních sítí TOP 09 Petr Ducháček.

Aplikace obsahuje například novinky z TOP 09, kalendář akcí nebo mapy kandidátů.

„Nabízí ale také zábavu – podobně, jako ostatní součásti naší kampaně. Motivem podporovatelské kampaně je agent 009, který se promítá i do naší aplikace, která kromě informací obsahuje také hru,“ doplnil Petr Ducháček. Hra funguje na principu seznamování se s kandidáty a poznávání historie. Hráč chodí po mapě, plní úkoly, odpovídá na vtipné otázky z historie a sbírá body.

Aplikace je ke stažení na nově spuštěných stránkách top009.cz a dostupná je pro Android i iPhone. Hru TOP 09 rozjede pro Android zítra, pro iPhone v nejbližších dnech.

Martina Týblová
tisková mluvčí TOP 09

V Praze 9. 10. 2013

Volby:
2013 poslanecká sněmovna - Hlavní město Praha - 1. Karel Schwarzenberg

Agent TOP 009

Karel Schwarzenberg potřebuje vaši pomoc ke „zdolání rudých agentů, kteří se snaží převzít moc nad naší republikou”. Staňte se součástí nového webu top009.cz.

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09