× Pohněme s tím. Společně!

Sněm TOP 09: Směr do Evropského parlamentu i volba vedení

7. 12. 2013

Přesně v 9:09 ráno začal v sobotu 3. celostátní sněm TOP 09. Do pražského hotelu Dorint Don Giovanni se sjeli delegáti z celé republiky, aby během dvou dnů projednali program do voleb do evropského parlamentu a zvolili si stranické vedení.

První jednací den odstartoval znělkou tradičně přesně v 9:09, zhruba o hodinu později dostanou prostor také hosté sněmu. TOP 09 letos pozdraví například místopředsedkyně ODS Miroslava Němcová, předseda Slovenské demokratické a kresťanské únie - Demokratické strany Pavol Frešo a přes videozdravici také předseda frakce Evropské lidové strany v Evropském parlamentu Joseph Daul.

Po jedenácté hodině bude následovat zpráva předsedy, ve které bude Karel Schwarzenberg informovat delegáty o dosavadním počínání strany, odpoledne 177 delegátů projedná i program do evropských voleb.

Neděle bude ve znamení stranických voleb. Delegáti budou volit předsedu, prvního místopředsedu, zbývající členy předsednictva i členy výkonného výboru.

Celý sněm se bude na webových stránkách TOP 09 přenášet živě, a to nejen obrazově, ale i textově. Na stránce http://www.top09.cz/snem-2013/video tak budou moci všichni sledovat naši on-line reportáž z dění v sále nebo zákulisí.

Víkendovým jednáním ožijí také sociální sítě – Facebook TOP 09 i náš twitterový účet.

Martina Týblová

V Praze 6. 12. 2013

Hurá na sněm!

V pořadí 3. celostátní sněm TOP 09 proběhne 6. a 7. prosince. Co od něj členové TOPky očekávají? Podívejte se.

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09