Přestaňte váhat. Jděte k volbám

Vážení,

11. 10. 2012

chtěl bych Vás požádat, abyste nepodcenili důležitost nadcházejících voleb. I když za stávající situace na české politické scéně je volit obtížné, prosím Vás, jděte k volbám.

Jste to Vy, kteří můžete změnit současný neutěšený stav naší politiky. Všichni máme nejen právo volit, ale i povinnost vůči národu a vlasti a rovněž odpovědnost vůči svým dětem a vnoučatům.

A právě nedostatek odpovědnosti politiků, ale i občanů ruku v ruce s morálním selháním v posledních desetiletích je příčinou krize, kterou prožíváme. Přestali jsme si uvědomovat, že smyslem života není nové auto nebo větší výdělek.

Cesta z této morální a ekonomické krize bude trvat několik let. Východiskem z tohoto stavu je bohužel pouze další přijímání nepopulárních, a pro některé i velmi tvrdých, opatření.

Je mi jasné, že každý člověk má své ideály, klade důraz na jiné hodnoty, a tím má i odlišné politické názory. Prosím ale, abyste vzhledem ke stávající situaci v naší zemi dali hlas stranám, které mají jasný a čitelný politický program a profil.

TOP 09 je jediná konzervativní politická strana, která chce i na krajské úrovni prosadit vládu práva a nabídnout efektivní řešení dluhové krize.

Pokud nechcete jen nečinně přihlížet, volte TOP 09.

Srdečně

Karel Schwarzenberg

V Praze 11. 10. 2012

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme