Novou tiskovou mluvčí TOP 09 se stala Markéta Volfová

Praha 3. července – Novou tiskovou mluvčí TOP 09 se od července stala Markéta Volfová. Na pozici vystřídala Jana Kocourka, který se po více než roce přesouvá na post ředitele komunikace.

3. 7. 2023

Markéta Volfová v uplynulých deseti letech pracovala pro deník Blesk, nejdříve ve videoprodukci a poté jako redaktorka onlinu. Moderovala zpravodajské pořady Bleskové zprávy, Epicentrum nebo předvolební debaty. Mediální vzdělání získala na Vyšší odborné škole publicistiky, jejíž studium ji přivedlo z rodného Havířova do Prahy.

„Na práci pro TOP 09 se nesmírně těším. Budu se snažit v ní co možná nejvíc uplatnit dosavadní zkušenosti, které jsem v médiích nasbírala jako novinářka a přispět tak k dobrému obrazu respektované politické značky,“ říká tisková mluvčí Markéta Volfová.

„Je to zkušená novinářka a jsem velmi rád, že právě ona jako tisková mluvčí posílí náš tým. Nyní, když vláda musí činit nezbytné kroky k ozdravení veřejných financí, stojí před ní nelehký úkol. Pevně věřím, že vysvětlování politiky TOP 09 nejen našim voličům zvládne,“ dodává ředitel komunikace Jan Kocourek.

 

Markéta Volfová, tisková mluvčí TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme