Mimořádný koncert Karel na Hrad již dnes – ve středu 9. ledna!

Řada známých hudebníků a respektovaných osobností vystoupí na Koncertě za slušného prezidenta – Karel na Hrad, který se koná 9. ledna od 17 hodin na Náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze.

8. 1. 2013

Pro ty, co nebudou moci přijít koncert podpořit, bude zajištěn přenos formou streamingu na oficiálním webu akce: www.karelnahrad.cz

Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř, Radůza, Tata Bojs, Matěj Ruppert, Václav Koubek, David Koller & Band, Dan Bárta, Ester Kočičková, Olympic, Ivan Mládek & Banjo Band, Ondřej Ruml s Beatburger Bandem, Marie Rottrová, Michael Kocáb, Michal Pavlíček, Michal Ambrož, Xindl X, VOSTO5, Michal Prokop, Justin Lavash, P.S.H., The Tap Tap... ti všichni se rozhodli svou účastí na koncertě aktivně podpořit prezidentskou kandidaturu Karla Schwarzenberga.

Koncert skončí ve 20 hodin, právě včas, aby lidé stihli sledovat debatu Karla Schwarzenberga s Jiřím Dientsbierem a Vladimírem Franzem na programu ČT1. Ještě předtím však pořadatelé koncertu slibují pro všechny přítomné překvapivé finále.

 „Prosíme všechny příznivce Karla Schwarzenberga, kteří si nenechají ujít koncert Karel na Hrad, aby byli trpěliví a poslouchali pokyny pořadatelů, teple se oblékli a v případě deštivého počasí použili raději pláštěnky než deštníky, které by bránily ve výhledu okolostojícím,“ vzkazuje Martin Vonka, produkční koncertu Karel na Hrad.

Vstup na koncert Karel na Hrad je zdarma. Přímý přenos bude možné sledovat na www.volimkarla.cz.

volební tým Karla Schwarzenberga

V Praze 8. 1. 2013

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme