Děkujeme Vám za podporu v krajských a senátních volbách

3. 10. 2020

TOP 09 posílila. Naše kandidátky uspěly v 11 krajích, v 5 krajích jsme na bedně! Dokázali jsme, že se umíme domluvit a spolupracovat už před volbami a voliči to ocenili. V senátních volbách postoupilo do druhého kola 10 ze 14 našich kandidátů a v řadě krajů budeme sestavovat krajské rady.

Hluboce si vážíme toho, že jste nám dali důvěru. A prosíme, nezapomeňte na druhá kola voleb do Senátu, která jsou už příští týden. Na každém hlasu záleží.

„TOP 09 posílila, v některých krajích jsme na bedně. Dokázali jsme, že se umíme domluvit a spolupracovat už před volbami, a voliči to ocenili. V senátních volbách postoupilo do druhého kola 10 ze 14 našich kandidátů. Je to úspěch. Děkuji vám všem, kdo jste nám dali důvěru. Vážím si toho a slibuji, že vás nezklameme. A prosím, nezapomeňte prosím na druhá kola voleb do Senátu, která jsou už příští týden. Na každém hlasu záleží,“ řekla Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09.

„Krajské volby a prvních kolo těch senátních skončilo úspěchem a sčítají se poslední hlasy. Jedno je však naprosto jasné. Spolupráce demokratických stran se vyplatila, nese výsledky a cíl pro sněmovní volby je tak zcela jasný,“ doplnil první místopředseda TOP 09 Tomáš Czernin.

Vladan Vaněk, tiskový mluvčí TOP 09

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme