Miss parlament se stala čerstvě vdaná poslankyně Jana Kaslová

21. 6. 2010

Anketa Miss parlament zná svou vítězku. S největším počtem hlasů, 4 505, vyhrála 28letá poslankyně z TOP 09 Jana Radová, od pátku již Kaslová. "Vážím si každého hlasu, který jsem získala, ať již ve volbách samotných nebo v této anketě," řekla iDNES.cz půvabná politička a novomanželka.

"Každou ženu samozřejmě těší, když jí někdo polichotí a řeknou jí, že jí to sluší. Tímto bych všem hlasujícím v anketě iDNES.cz velice ráda poděkovala," prozradila nová miss, která má důvodů k radosti hned několik.

V pátek se v Plzni vdala za lékaře Jana Kasla a není žádné tajemství, že mladí manželé očekávají svého prvního potomka.

Novopečená vítězka si nicméně nemyslí, že by byla krása v politice výhodou. "Dle mého názoru se půvab nevyjadřuje samotnou vizáží. Půvab je podle mého daný osobností, srdečnou povahou a vstřícným vystupováním. Takový půvab je pak výhodou vždy a všude," dodala.

Boj o třetí místo

Jako o nekorunované královně krásy se doposud nejčastěji hovořilo o 32leté Kateřině Klasnové z Věcí veřejných. Blonďatá poslankyně, které není cizí ani pózování ve spodním prádle, v anketě Miss parlament nakonec vybojovala druhé místo s celkovým počtem 2 643 hlasů.

Nejnapínavější však bylo hlasování o pomyslnou bronzovou medaili. Pětadvacetileté političky Květa Končičká z KSČM a Lenka Andrýsová z VV měly ještě krátce před půlnocí, kdy se anketa definitivně uzavřela, shodný počet hlasů. O 23 příznivců víc nakonec měla mladá komunistka Končická a skončila tak třetí.

Idnes.cz, 21. 6. 2010, Rubrika: Zprávy

Štítky
Osobnosti: Jana Kaslová
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme