Pospíšil: Čeká nás klíčový rok 2019

31. 12. 2018

Vážení spoluobčané, vážení přátelé,

vstupujeme do roku 2019, který bude v řadě oblastí klíčový. Už v květnu nás čekají volby do Evropského parlamentu, jejichž výsledek může výrazně promluvit do dalšího směřování Evropské unie, ale i ukázat, kam bude v rámci Unie do budoucna směřovat naše země.

TOP 09 bude nadále představovat proevropskou stranu s jasným programem. Důraz budeme klást na bezpečnost, svobodu podnikání, obranu lidských práv, ochranu životního prostředí nebo férové čerpání evropských fondů, které nesmí být zneužívány ani na národní úrovni.

V rámci české politiky bude nezbytné pokračovat v integraci středopravicových stran. Jedině tak lze vytvořit silnou opozici vůči levicově-populistické vládě, která ruku v ruce s Milošem Zemanem stále více legitimizuje komunistickou stranu a umožňuje jí podílet se na moci. Zároveň tak může vzniknout zázemí pro další silnou osobnost, která půjde ve stopách politického odkazu Václava Havla.

Osobně budu dělat všechno proto, abychom tyto body naplnili. Práce nás ale samozřejmě čeká ještě mnohem více. Jsem si jist, že s vaší podporou dokážeme prosazovat naše ideály svobody a plnohodnotné demokracie. I proto bude TOP 09 nadále stát na straně demokratického práva demonstrovat za své názory a odmítat všechny útoky na občanské iniciativy a aktivity.

Všem přeji úspěšný rok 2019. Hodně štěstí, zdraví, rodinné pohody a skutečných přátel, bez kterých se v životě neobejdeme.

Jiří Pospíšil, předseda TOP 09

Štítky
Osobnosti: Jiří Pospíšil
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme