Veřejná debata: Udržitelné zemědělství. Ochrana přírody a změny klimatu

dovolte, abycho Vás pozvali na veřejnou besedu na téma: "Je možné v ČR prosadit udržitelnou zemědělskou politiku? Budoucnost ochrany přírody, krajiny a klimatu.", která se skuteční v úterý 21. 5. 2019 v 17:30 ve Staré aréně (https://www.staraarena.cz/). Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1418705611603805/ .
Přijďte tentokrát diskutovat s fyzikem Janem Hollanem, vědcem zabývajícím se klimatickou změnou, a Tomášem I. Fénixem, drobným ekologickým zemědělcem a viceprezidentem Evropské rady mladých zemědělců (CEJA). Besedou bude provázet známý ostravský publicista a novinář, Ladislav Vrchovský.
Jedná se o první z veřejných besed s odborníky, které chceme v rámci aktivit TOP 09 Ostrava v letošním roce pořádat. Oslovili jsme s žádostí o budoucí spolupráci i think tank TOP 09 TOPAZ. Rádi bychom uspořádali debatu například na téma: robotizace v ekonomice a odpovídající vzdělávací systém, energetická budoucnost ČR apod.
Srdečně Vás zve TOP 09 v Ostravě
28. října 49/23, Ostrava Okres: Ostrava-město Kraj: Moravskoslezský
Začátek: úterý 21.5.2019 17:30 Konec: 19:30
Tomáš Ignác Fénix