Naše regiony, naše Evropa. Spolu jsme silnější

Ve středu 22. května se od 16 do 20 hodin uskuteční na Vítězném náměstí v Praze 6 akce, kterou jsme nazvali Naše regiony, naše Evropa. Spolu jsme silnější. Bude to vyvrcholení naší kampaně pro evropské volby a dovolujeme si Vás srdečně pozvat.

Věříme, že základem fungující Evropy jsou prosperující regiony, a proto se budeme v Evropském parlamentu zasazovat o jejich výraznější podporu, rozhodně si ji zaslouží. I to byl důvod, proč na naší společné kandidátce číslo 26 najdete na dvě desítky stran a hnutí z celé ČR, které se shodly na společném programu.

V Praze chceme představit při odpoledním setkání to nejlepší z regionů – od jídla a pití po muziku. Jako místo konání jsme vybrali populární Šesťák – veřejný prostor, který vkusně oživuje Vítězné náměstí. Se svými produkty, které budou nabízet ve stáncích, sem dorazí několik lokálních výrobců z krajů napříč republikou a kapela bude hrát od dechovky po klasiku.

Pochopitelně přijdou i naši další kandidáti do evropských voleb, včetně Jiřího Pospíšila, Stanislava Polčáka nebo Luďka Niedermayera. Vedle toho, že budou připraveni debatovat s návštěvníky, vystoupí také na pódiu, kterému bude dominovat školní tabule. Odkazujeme tak na naše úspěšné předvolební video, které má už přes milion shlédnutí na sociálních sítích. Na tabuli budou kandidáti umisťovat nápisy s našimi volebními prioritami, o kterých vždy každý krátce pohovoří. Snadno uchopitelnou, a snad i neotřelou formou tak budeme prezentovat náš volební program.

Budeme velmi rádi, pokud dorazíte, strávíte s námi příjemné odpoledne a podpoříte naše kandidáty.

FB událost: https://www.facebook.com/events/1726059284206458

Začátek: středa 22.5.2019 16:00 Konec: 20:00

Nadcházející akce

Rada Královéhradeckého kraje