Blažek: I venkov by měl mít své slovo

Kandidátský projev Jaroslava Blažka na post člena předsednictva

8. 12. 2013

Dobré odpoledne.

Vážený pane předsedo, milé delegátky, vážení delegáti,

jsem kandidát do předsednictva a jenom krátce se představím. Je mi 51 let, jsem konzervativec v tom, že jsem ženatý s jednou manželkou, máme dvě děti. V TOP 09 jsem od jejího vzniku, jinak pocházím z konzervativního a venkovského prostředí Vysočiny, venkovského regionu, který vždy stavěl na zdravém selském rozumu. A tento přístup uplatňuji a také nadále chci uplatňovat při své práci pro TOP 09 a případně pro práci v předsednictvu TOP 09. Mám téměř 20 let zkušeností s prací ve veřejné zprávě, ministerstvu zemědělství, pozemkovém fondu a také jsem si vyzkoušel práci v soukromém sektoru a v současné situaci jsem osoba samostatně výdělečně činná. Jsem zakládající člen TOP 09, v politice se pohybuji více než 20 let. Jsem aktivním zastáncem politiky TOP 09 na všech úrovních - zejména regionální, krajské i celostátní úrovni.

Výsledky předčasných voleb na Vysočině nám ukázaly, že je dobré akcentovat i pro TOP 09 témata venkovská, témata, která zajímají i lidi na Vysočině. A také této problematice bych se chtěl případně věnovat. Jsem zvyklý pracovat v týmu a také pro tým. Proto se hlásím pro týmovou práci v TOP 09. Chci uplatnit zkušenosti člověka, který vidí za horizont jednoho volebního období, rád bych pomohl TOP 09 svými schopnostmi, zkušenostmi v přípravě dalších volebních klání, zejména na té komunální, případě krajské úrovni.

Čeká nás práce v opozici. Práce v opozici může být pro TOP 09 očistný proces. Jsem připraven a dokážu reflektovat své chyby a vyvozovat z nich své pohledy do budoucna. Jsem připraven udělat vše pro to, aby TOP 09 byla skutečně strukturovanou stranou na všech úrovních. Proto žádám o vaši důvěru a nezklamu ji.

Děkuji za pozornost a samozřejmě kandidaturu přijímám. 

V Praze 8. 12. 2013

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme