Volby Chomutov

Informace k opakujícím se komunálním volbám v Chomutově 2015

Volby v Chomutově se konají 31. 1. 2015 od 7 do 22 hod.

Víte, že se budou v Chomutově opakovat volby do obecního zastupitelstva kvůli kupčení s hlasy? Přečtěte si více o opakovaných volbách zde.

Kandidáti TOP 09

Chomutovskou kandidátku TOP 09 do opakovaných voleb vede Mgr. Michal Vlach, který je ředitelem Základní školy a Mateřské školy Březno. Kompletní kandidátku TOP 09 do opakovaných obecních voleb v Chomutově si můžete prohlédnout zde

Volební program TOP 09

Prioritou TOP 09 je v Chomutově transparentnost veřejných zakázek a bezpečnost našich občanů. Jako nedílnou součást rozvoje Chomutova podporuje TOP 09 i růst vzdělanosti skrze zachování základních škol. Celý program TOP 09 pro obecní volby v Chomutově si můžete přečíst na tomto odkaze.

Pískovcové město Tisá láká turisty, horolezce, ale i filmaře

23. 5. 2017
Tisá – Malebné skalní městečko na Ústecku s nezapomenutelnou přírodní scenérií čeká na turisty na okraji Labských pískovců. V minulosti byla oblast Tiských skal dostupná pouze v doprovodu průvodců, v současnosti je skalní městečko volně přístupné pouze po upravených značených trasách.
Číst více

Kučera: Chceme mít kvalitní práci, silnice a životní prostředí

18. 5. 2017
Radní Loun Michal Kučera je sice poslancem, ale řeší aktivně také problémy Ústeckého kraje. Dlouhodobě se snaží prosadit pro region změny, které by byly obdobou Marshallova plánu. Chci, aby v kraji lidé žili kvalitně a neměli potřebu z něho odcházet, říká politik se silným vztahem k životnímu prostředí, a také předseda klubu poslanců TOP 09, který chce ve sněmovně dál hájit zájmy svého kraje.

TOP 09 nadále nepožaduje rozpuštění Sněmovny

5. 5. 2017
TOP 09 ustoupila od snahy vyvolat mimořádnou schůzi k rozpuštění Sněmovny, což by otevřelo cestu k předčasným volbám.

TOP 09 v kraji má změnu ve vedení, předsedou je Michal Kučera

2. 5. 2017
Poslanec Michal Kučera se stal v dubnu na další dva roky předsedou TOP 09 v Ústeckém kraji. Ve funkci vystřídal Tomáše Tesaře, který byl  zvolen místopředsedou krajské organizace. Dalšími místopředsedy jsou Zdeněk Šoral vedoucí výroby a provozní ředitel společnosti Petr Měsíc. O vedení rozhodla necelá padessátka delegátů krajské organizace TOP 09.
Číst více

Kučera TOP 09: Těžbu lithia podporuji, ale…

16. 3. 2017
Není možné, aby obyvatelé v okolí těžby nezaznamenali nárůst své životní úrovně a zlepšení kvality života, říká Michal Kučera, člen hospodářského výboru Poslanecké sněmovny ČR a člen TOP 09.
1 2 3 ... 10 ... 24 25   > Články 1 - 5 z 124

Důvod opakování voleb v Chomutově

Důvodem pro opakování voleb je kupčení s hlasy, které výrazně ovlivnilo výsledky hlasování, řekla ČTK mluvčí soudu Marcela Trejbalová.

TOP 09 ChomutovTejml

Kontaktní osoba: