TOP 09 zve do meeting pointu

12. 10. 2017

Setkat se s kandidáty a diskutovat s nimi o programu TOP 09 pro zdravou společnost mohou od pondělí občané Plzeňského kraje v mobilní kavárně a v meeting pointu. S mobilní kavárnou plánuje TOP 09 navštěvovat obce a města všech částí kraje. Meeting point bude do voleb otevřen pro veřejnost v Plzni.

„Zdravá je společnost, která žije v demokracii s přehlednými zákony, ve státě, který občany nešikanuje, ale je tu od toho, aby jim pomáhal. Společnost, která svobodu každého člověka chrání, nikoliv oslabuje. Naší prioritou jsou co nejkvalitnější služby státu ve prospěch občanů a co nejmenší byrokracie. Jsme jediná pravicová proevropská strana a naší prioritou je setrvání v Evropské unii i v NATO, vysvětluje hlavní témata kontaktní kampaně lídr kandidátky TOP 09 v Plzeňském kraji Marek Ženíšek.

Mobilní kavárna i meeting point nabídnou občanům příležitost osobně se setkat s kandidáty a debatovat s nimi o jejich postojích a programu, ale také vychutnat si kávu, čaj a horké lázeňské oplatky. V plzeňském meeting pointu TOP 09 budou kandidáti k dispozici každý všední den až do voleb. Od 18. do 29. září bude umístěn na náměstí T. G. Masaryka, na 2. až 19. říjen se pak přesune do sadového okruhu do prostoru „U Branky“.

Mobilní kavárna zahájí svou cestu po kraji v neděli 24. září v Nebílovech, kde se ten den konají Slavnosti Jablek. Svou pouť po městech a obcích Plzeňského kraje zakončí v pondělí 16. října v Rokycanech.

Kalendář akcí najdete na krajském webu TOP 09, stejně jako seznam kandidátů a volební program TOP 09.

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09

Volby: