VOLBY 2017 DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČR

Sněmovní volby 2017

Vyhlášení nominací

Výkonný výbor TOP 09 vyhlásil nominace pro volby do Poslanecké sněmovny P ČR 2017. Návrhy nominací mohou předkládat pouze členové TOP 09, navrhnout mohou kteréhokoli člena či nečlena TOP 09, u kterého je předpoklad, že bude v den voleb splňovat zákonné podmínky a nebudou u něj překážky v kandidatuře dle zákona o volbách do P ČR. K návrhu nominace je třeba předložit vyplněný písemný souhlas kandidáta, prohlášení a kontaktní list. Osobu přijímající nominace od členů určí příslušný krajský výbor.

Harmonogram

9. listopadu 2016 - doporučené schválení kandidátů na úrovni MO (pokud nebudou návrhy adresovány přímo krajské kanceláři)

9. prosince 2016 - doporučené schválení kandidátů na úrovni RO (pokud nebudou návrhy adresovány přímo krajské kanceláři)

15. březen 2017 - nejzazší termín schválení kandidátů na úrovni KO