Jsme připravení na intenzivní kampaň po celém kraji

19. 9. 2017

Už příští měsíc, 20. - 21. října, proběhnou volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a kampaň je v plném proudu. Práce v politické straně je ale mnohem více než jen vedení kampaně - nezapomínáme ani na vzájemné setkávání s kolegy a plánování dalších aktivit, kterým se můžeme věnovat po celý rok. Politiku považujeme jako součást běžného života a doufáme, že se o ni bude alespoň během voleb zajímat co nejvíce lidí, protože budeme již brzy rozhodovat o naší budoucnosti na následující roky.

Na začátku září jsme se sešli se členy TOP 09 Pardubický kraj v Lanovém centru v Pardubicích, kam dorazila většina kandidátů a členové strany i s rodinami ze všech částí našeho kraje. Sešlo se nás přes 70. Pobavili jsme se o našich aktivitách v minulých letech, vyměnili jsme si nápady i zkušenosti a hlavně jsme se shodli na tom, že letos opět vyrazíme do všech koutů našeho kraje s intenzivní kontaktní kampaní. Zajímají nás totiž názory našich voličů a věříme, že je dokáže oslovit zajímavý program i silné osobnosti na naší kandidátce.

Budeme rádi, když se na tuto úspěšnou akci podaří navázat. Připravujeme mimo jiné společné sledování výsledků voleb nebo vánoční večírek. Mnoho akcí připravujeme i po volbách ve spolupráci s naším think-tankem TOPAZ nebo mládežnickou organizací TOP tým. Na našem setkání se potvrdilo, že jsme aktivní tým lidí, kteří se zajímají o veřejné dění a rádi se podílejí na zlepšování života ve svém okolí. Stále se nám hlásí noví členové a jsme rádi, že se je daří zapojovat do našich aktivit a projektů pro veřejnost.

V následujících týdnech nás čeká závěrečná fáze předvolební kampaně, se kterou nám dle svých možností pomáhá velké množství členů a podporovatelů.

Těšíme se na setkání s vámi při kampani a budeme rádi za vaše názory a podněty. TOP 09 je připravena na kontaktní kampaň. Neváhejte se na cokoli zeptat osobně v našich stáncích a akcích po celém kraji, napište nám e-mail a nebo nás sledujte na Facebooku. Budeme hájit vaše zájmy a z toho #neuhneme.

Michal Pilař, předseda TOP 09 Pardubický kraj

Volby: