Aktuální stav Chebského mostu odhalí až plánovaná diagnostika
8. 1. 2019

Aktuální stav Chebského mostu odhalí až plánovaná diagnostika

Aktuální stav Chebského mostu odhalí až plánovaná diagnostikaO chebském mostu v Karlových Varech se již dlouho  mluví ve spojitosti s odhady o jeho plné funkčnosti .Chebský most v Karlových Varech je kulturní památkou. Rozhodlo o tom Ministerstvo kultury na návrh Národního památkového úřadu v Lokti.

Celý článek
Chceš studovat vojenskou školu?  Den otevřených dveří se blíží, pojď studovat vojenskou školu v Sokolově
5. 1. 2019

Chceš studovat vojenskou školu? Den otevřených dveří se blíží, pojď studovat vojenskou školu v Sokolově

ISŠTE Sokolov a jeho komplexu se bude nově  vyučovat obor Strojírenství, který je primárně zaměřen na přípravu obslužného personálu letiště. Mnoho studentů se již těší na " Dny otevřených dveří, které se uskuteční 10. a 30. ledna ".V rámci těchto dvou dní  ISŠTE Sokolov se bude každý uchazeč o studium  moci setkat s náborovými pracovníky z řad zástupců Vojenské střední školy a Vyšší odborné školy Ministerstva obrany v Moravské Třebové. Nově budou uchazeče doprovázet v prostorách komplexu i přímo její žáci.

Novoroční přání TOP 09 Karlovarského kraje
3. 1. 2019

Novoroční přání TOP 09 Karlovarského kraje

Vám všem jen to dobré, zdraví, štěstí, mnoho nových přátelství a porozumění každého z nás ke všem kolem nás v roce 2019 přeje TOP 09 Karlovarského kraje.

Články 31 - 33 z 33