Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Václav Jirásek
duchodce
Protože jsem důchodce a současně můsím podnikat v pohostinství, abych se vůbec uživil a jedině vaše strana je vstřícná k živnostníkům.
Peter Skladany
Veterinární lékař
Pro Karla a pro Kalouska
Borek Strakoš
důchodce
Na politické scéně nemám na výběr. Mám rád Karla i Kalouska.
Jiří Čulák
Podnikatel
Protože osobní svobodu stavím velmi vysoko a protože ji neberu jako samozřejmost. Protože svobodu beru i jako odpovědnost. A protože mám dost honu na živnostníky.
Patrik Plšek
.
Miloš Václav Haták
pánský krejčí
Protože má racionální a věcný přístup k důležitým otázkám, a také proto, že se nebojí hájit základní principy demokracie.
Šárka Konečná
novinář, režisér
Proč podporuji? Protože se chci svobodně věnovat své práci, aniž by mi vládní populisté házeli svými nesmyslnými nařízeními a omezeními klacky pod nohy. Proto, že chci SVOBODNĚ tvořit, žít a neotáčet hlavu na přechodu pro chodce stále vlevo. V České republice naštěstí auta jezdí po pravé straně vozovky...
Svatava Matušková
učitelka, psychoterapeutka
Podporuji TOP 09, protože hlasitě a veřejně připomíná, že si máme demokracii střežit, neboť poslední dobou sílí tlaky těch, kteří po ideálech Listopadu šlapou v okovaných botách.
Michal Raška
Student
TOP 09 podporuji, protože v této straně vidím dobrou budoucnost pro občany naší republiky, kterou si musíme zajistit.
Adam Kratochvíl
Student
Do TOP09 jsem vstoupil, protože je to strana blízká mým hodnotám, je to strana konzervativní a pravicová. Navíc je to strana, která je názorově konzistentní, což je na českém politickém hřišti vzácné.
Vlastimil Tvrzský
rentier
TOP 09 volím protože je autenticky pravicově liberální
Daniel Kurka
živnostník - grafik
TOP09 je stranou seriózních a inteligentních lidí, ctících tradiční hodnoty.
Marian Eli Vorel
invalidní důchodce
Podporuji TOP 09 kvůli svobodě a evropanství.
Pavel Vraj
Business analytik
TOP09 je nejbližší mému myšlení.
Lukáš Landa
Obchodní zástupce/ podnikatel
Přiznám se, že volím TOP09 už od svých 18. Tehdy jsem neměl ponětí o tom proč ji volím, jen se mi prostě zamlouvala. Nyní ji věřím, věřím, že dokáže jít i do nepopulárních kroků, které nemají malý okamžitý výsledek, ale velký výsledek, který je vidět až za delší dobu. Líbí se mi jejich vize 2030, u žádné pravicové strany, která by stála za řeč jsem toto nenašel. Ale to nejdůležitější je pro mě ochrana životního prostředí, možná to zní pokrytecky od člověka, který pracuje jako obchodní zástupce a jeho denním chlebem je emise skleníkových plynů, ale jedině usměrněný a komplexní přístup, který jde ruku v ruce s rozumem může mít nějaký kladný výsledek. Upřímně jsem se dost "pobavil" při čtení toho co nabízí jistý modrý ptáček. Top09 je zkrátka TOP :-)
lubomír kalman
OSVČ
TOPka má jasný program a Kalousek má můj palec nahoru
Jana Čechová
matrikářka
Protože svoboda je závazek.
Michal Koropecký
nezávislý distributor Brookhuis aj.
Od vzniku TOP09 souhlasím s jejím programem, tato strana by měla dostat šanci na reparát při prosazování penzijní reformy, zejména konečně zavést 2. pilíř a tentokrát povinně.
Přeji si konečně splnit velké přání všech, co obchodují v rámci EU a sice, co nejrychlejší zavedení Eura.
Předpokládám, že by nemělo být nemožné, přesvědčit ohlupované voliče, kterým je do hlav po léta vtloukána spousta předsudků, ohledně Eura, EU, uprchlíků, reforem "bezohledné pravice", penzijní reformy a 2.pilíře včetně. atd., že přišel čas obratu, kdy se to může a musí všem ohlupovačům vymstít, protože co se neodpouští je, že někdo z někoho dělá blbce. Dost bylo Zemana, dost bylo Babiše, Sobotky, Chovance, Ratha a celé socdemácké kleptokracie! Nechci vládu lidí nad lidmi ale vládu práva nad lidmi. To se týká i těch, kteří drží funkce a moc, "ať už pokud jde o otázku moci nikdy neslyšíme o důvěře v člověka, nýbrž měli bychom ho svázat řetězy ústavy, ať nemůže vyvést nějakou ničemnost."(vyjádřil Thomas Jefferson).
Od Němců bych opsal zákon-paragraf 331: Vorteilsannahme (Přijetí výhody)z trestního zákoníku, odstavec trestné činy v úřadě (Strafgesetzbuch , Abschnitt - Straftaten Im Amt).
Jana Trličíková
IT konzultantka
Ideové směřování strany je mi dlouhodobě sympatické (samozřejmě s jistými výhradami,ale to je demokracie :-). Navíc je jediná, u které jsem přesvědčena, že nebude kolaborovat s Babišem. Takže jasná volba
Gustav Sosnovec
Podnikatel
TOPKU volím na základě zdravého rozumu a ne za koblihy
1 2 3 ... 10 ... 53 54   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na stránce my.top09.cz/dary/.

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09