Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Jan Patera
Věřím volebnímu programu. TOPka je proti EET a tím pádem také proti Babišovi. Snaží se, aby podnikatelům bylo nejlépe. Proto volím jedině TOP!
Petr Johan
Sklad a logistika
Volím stranu TOP 09 a její reprezentanty především proto, že jsem po dlouhodobém sledování politické situace v ČR přesvědčen o tom, že jsou to odpovědní lidé, kteří vědí, o čem mluví a neplácají líbivá hesla a sliby.
Milan Vagenknecht
Student
Už od dětství se zajímám o politiku a veřejné dění.
Sám se považuji se za moderního liberálního konzervativce podporujícího evropskou integraci a odpovědnou racionální prozápadní politiku.
TOP 09 je strana, která může politiku v České republice vést odpovědně k prosperitě a zajistit naší zemi respekt v Evropě i ve světě.
Proto jsem v TOP 09, proto jsem TOP.
David Schöbl
Režisér, Tanečník
TOP 09 je momentálně pro mne strana, která zastává liberálně demokratický postoj, tvrdě se ho drží. I za cenu ztráty voličů, kteří slyší na momentální populistické výkřiky ostatních stran. A proto si TOP 09 vážím.
Je mi 30 let a Vážím si svobody kterou mám, vážím si možností, které mám a chci aby naše děti měly stejné nebo lepší možnosti. TOP 09 je proto pro mne také štítem před směrováním ČR na východ.
Držím Vám pěsti a nestydím se za to!
Vojtěch Vais
student Právnické fakulty UK
Volím Topku, protože chci mít perspektivní budoucnost v rámci jednotné Evropy. Topka je jediná strana, která vidí budoucnost Česka jako sebevědomé země v centru Evropské Unie.
Hrundi V. Bakhsi
technický inženýr
TOP09 to je pro mne synonymem budoucnosti a prosperity v zákonných mantinelech liberálně demokratické společnosti.
Tomáš Werber
Koordinátor nákupu pro developerské projekty
Mám rád lidi, kteří se snaží prosadit nutné kroky ač jsou nepopulární a stojí za nimi.
Radoslav Škarda
místostarosta
Proč volím TOPku? Protože je to jediná strana, která si uvědomuje křehkost svobody a bojuje za ni.
Monika Le Fay
spisovatelka a režisérka
TOP 09 volím od jejího vzniku. Je pro mě jedinou stranou, která se vymezuje důsledně proti Babišovi, kterého považuji za největší současné zlo. Nepodporuje ani Miloše Zemana, naopak nabídla v poslední prezidentské volbě daleko lepšího a důstojnějšího kandidáta. A Miroslav Kalousek mě vždycky spolehlivě rozesměje.
TOPKA se postarala o to, aby byl majetek ukradený komunisty vrácen církvi. Nešílí panikou kvůli osmi uprchlíkům. Myslí si, že Václav Havel byl dobrý prezident. Prostě zastává hodnoty, které jsou mi blízké.
Lubomír Bombík
architekt
Proč volím TOP 09?
1. Je to jediná věrohodná pravicová strana, bez vazby na postkomunistický establishment. Strana lidí zodpovědných za sebe, své okolí, stát, Evropu.
2. TOP 09 je důsledně proevropská.
3. Top 09 se hlásí k odkazu Václava Havla, zejména osobou Karla Schwarzenberga.
4. Projev Miroslava Kalouska na sněmu 29.11.2015 je nejotevřenějším popisem situace, který zazněl v českých médiích. Pan Kalousek se nebojí nepřátel bez ohledu na množství, ať už jde o Babišismus, Zemanismus nebo Putinismus.
5. TOP 09 je konsolidovaná strana pracovitých politiků a odborníků. S jejich názory v médiích se téměř vždy beze zbytku ztotožňuju.
6. TOP 09 usiluje o zvyšování politické kultury, bez lží a laciného okopávání kotníků za každou cenu, bez krátkodechého populismu. Je to strana kultivující své voliče, běžec na dlouhou trať.
Daria Bartlová
chemik
TOPka je pro mě již šest let víc než jen "srdeční" záležitost.
Je to jediná strana, která vždy riskovala i odliv voličů, ale nikdy se nesnížila k populistickým a nereálným slibům. Jsme stranou konzervativní i tím, že neměníme názory podle toho, co se zrovna líbí a nosí. Takže pro mě je to jednoduše stále jediná volitelná strana. A jen na okraj, umíme si udělat ze sebe legraci. A to se mi opravdu líbí :-)
Oldřich Čepelka
protože:
- baví mě stát na vlastních nohách (a nebrečet v blátě)
- a přitom pomáhat lidem, kteří nemají dost štěstí nebo odvahy
- a taky preferuju stranu s humorem, bez kožené vážnosti
Eugenie Číhalová
odborný pracovník
Je pro mně důvěryhodnou stranou s kvalitnimi lidmi.
Hana Suchánková
Jsem sice v důchodovém věku, ale mým revírem není Kaufland, i když rychlost se mi někdy zdá být opravdu vražedná.Znepokojuje mě dění na naší politické scéně, vystupování našich zvolených představitelů... zadlužování státu, korupce, růst nevraživosti mezi lidmi... Nadzvedly mne některé neuvěřitelné, neadekvátní reakce na " složenku" Mne se to líbí jako vtipné upozornění s částkou pro každého. Proto jsem se včera registrovala. Jsem rozhodnuta TOP 09 volit.
Navrhla bych i slogan: TOP = dluhu stop
Jaroslav Vrabec
důchodce
Protože věřím volebnímu programu a tomu, že bude co v největší míře dodržen.
Vendula Trachtová
dělnice
protože chci
Petr Denk
Manažer v dopravě, Student
Důvodů je celá řada. Mezi nejdůležitější patří konzervativní středo-pravé směřování politické strany, které považuji za velice komfortní. Také jsem rád, že TOP 09 brání liberální demokracii, která je u nás v současnosti ohrožena populismem, nezodpovědností a neznalostí. V neposlední řadě oceňuji proevropskou politiku, která je v dnešní době u většiny partají velmi vzácnou. Co dodat na závěr? Stěžování si na politiku Vám v ničem nepomůže, řešením je aktivně se zapojit a zkusit něco změnit a protože mi české politické spektrum nabídlo tuto partaj, stal jsem se jejím členem a snažím se svým malým dílem přispět k férové politice. Zkuste to i Vy.
Radek Novotný
projektant,energetický auditor
Proč jít k volbám a proč podpořit právě TOP 09 ?
Je to prosté. Když mi něco zásadně ovlivňuje život, chci být u toho a mít možnost to ovlivňovat. Pokud to nemohu ovlivňovat já sám, chci aby to za mne dělali lidé, kterým věřím.
Radek Kriegler
Koordinátor
Je dobré býti moudrým a vidět věci,které ostatním zůstávají skryty. Společnost by měla být vedena moudrými lidmi.
Lukáš Otys
mediální konzultant
TOP 09 podporuji, protože řeší problémy silou rozumu a nehledá jen líbivá řešení. Hájí svobodu nás všech a bojuje proti všem pokusům o omezení svobody, která není samozřejmostí.
1 2 3 ... 10 ... 45 46   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na stránce my.top09.cz/dary/.

Nejjednodušším a nejrychlejším způsobem jak finančně podpořit TOP 09 je pomocí platební karty přes zabezpečené webové rozhraní nebo formou klasického bankovního převodu.

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ RSS

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09