Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Šárka Konečná
OSVČ
Top 09 jako jedna z mála stran neháže drobným živnostníkům legislativní klacky pod nohy.
Juraj Vozár
Živnostník
Tenhle obscénní a perverzní socializmus porazí jenom silná pravice.
Radim Bzura
manažer v IT, Mentor
TOP 09 volím proto, že to je jediná strana s konzistentním racionálním názorem. Nepodléhá populistickým tendencím. Všichni 'honí' uprchlíky, které nikdo v ČR neviděl a tím i krátkodobě zvyšují své preference. TOP jede punk, všem navzdory.
TOPka silou rozumu vysvětluje stále dokola ten 'svůj' postoj. Je to maják uprostřed rozbouřeného moře dezinformací, lží a her zpravodajských služeb. Není jiná strana s jasnějším pohledem na svět kolem nás.
Pavel Vaculík
technik
Do vstupu do TOP 09 jsem nebyl členem žádné strany. Vím,že jsem zvolil správně a neznám nic lepšího.
Dominik Adler
ředitel útvaru dozorování
shoduji se s názorovou orientací TOP 09 a věřím, že má smysl být aktivní
Martin Hrbek
manager
Důvěra, pravda, vítězství. A nekupují si nás za koblihy...
Libor Havlíček
geodet
Jste pro mě jediná volitelná strana. Plná osobností, kterých si vážím. Volím vás proto, že mi není lhostejný osud naším země.
Jan Ladislav Stanislav Pudil
Veterinární lékař
TOP 09 je jedinou politickou stranou v ČR, která splňuje mé požadavky a očekávání.
Ondřej Zeman
geolog
Protože hájí a prosazuje principy liberální demokracie, protože má pevné morální zásady se kterými se ztotožňuji, protože není stranou populistickou, protože hájí naše členství v EU, protože prosazuje zahraniční politiku, za kterou se nemusím stydět, protože se snaží zachovat směrování ČR jako státu, který ve světě hájí lidská práva.
Miroslav Hlavička
Copywriter
V TOPce více než v jiných stranách vidím slušnost, nepodbízivost, absenci populismu a snahu prosazovat dlouhodobá řešení. To v české politice dělá málokdo - možná v některých stranách některé ojedinělé osobnosti. Povinností politiků ale není řešit jen akutní problémy, ale prosadit - někdy i navzdory lidem, kteří to nechtějí či vlivem nevzdělanosti nesvedou pochopit - dlouhodobé vize, plány na desítky let dopředu. Věřím, že TOP09 je strana, která toto nabízí. A protože za všechno může Kalousek, věřím, že Kalousek a jeho kolegové budou moci i za budoucí prosperitu této země.
Michal Procházka
student , podnikatel
Pokud člověk miluje svou vlast a je hrdý na to kým je a odkud pochází. Volí nejen silou rozumu, ale i kouskem svého srdce.Top 09 je stranou, která podporuje svobodu, tradice a vzdělání, které je budoucností našeho národa . Proto volím Top 09
Dennis Sindibad
Dovozce aut
Kvůli Kalouskovi.
Ondřej Kutnar
obchodník a "harmonikář"
Volím již mnoho let TOP09, protože i když "nikdo není dokonalý", je to asi jediná strana, která teď stejně jako já cítí, že naše svoboda začíná být ohrožována nesmyslnými nařízeními, zákazy, příkazy, sledováním....A taky proto, že si myslím, že pan Kalousek rozumí věcem, o kterých mluví a o kterých rozhoduje. ( A má "můj" smysl pro humor... )
Jan Mrázek
Grafik
Pravice volí pravici.
Václav Pašek
elektrotechnik
Souhlasím s volebním programem, kvituji podporu soukromého podnikání. Odmítám být státem sledován na každém kroku.
Dominik Vršanský
barista a moderátor
Pro mladého člověka není jednoduché, vyznat se v dnešní politické situaci. Informace jsou sice všude dostupné, ale zdroje různé a zavádějící.
Když tedy člověk dokáže přiznat, že neví, nezbývá nic jiného, než věřit lidem, kteří zastávají stejné či podobné hodnoty jako on.
Topce věřím.
Jiří Frgal
IT/Telco
Právě teď jedinná možnost. :)
Petr Hutín
Projektant - konstruktér / Hudebník
Jakožto pro vlastence, je pro mne velice důležité zachování vydobytých demokratických hodnot a principů, které jsou současnou vládou pošlapávány. Rovněž tak proevropská/prozápadní politická orientace.
Petr Lang
analytik
Proč volím TOPku? Protože nehledá prospěchářství a záleží ji na všech lidech. Navíc má dobrý program a prezentuje ho s humorem.
Zdeněk Pavlík
Živnostník - PIZZA PŘES ULICI
Chci si udržet svobodu kterou jsem otevřením a prací ve svém podniku získal. TOP 09 se jediná natvrdo postavila KOLEKTIVIZACI a VYDÍRÁNÍ BABIŠOVÝCH PIONÝRŮ. PROTO MÁ MŮJ HLAS.
1 2 3 ... 10 ... 49 50   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na stránce my.top09.cz/dary/.

Nejjednodušším a nejrychlejším způsobem jak finančně podpořit TOP 09 je pomocí platební karty přes zabezpečené webové rozhraní nebo formou klasického bankovního převodu.

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ RSS

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09