Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Ondřej Zeman
geolog
Protože hájí a prosazuje principy liberální demokracie, protože má pevné morální zásady se kterými se ztotožňuji, protože není stranou populistickou, protože hájí naše členství v EU, protože prosazuje zahraniční politiku, za kterou se nemusím stydět, protože se snaží zachovat směrování ČR jako státu, který ve světě hájí lidská práva.
Miroslav Hlavička
Copywriter
V TOPce více než v jiných stranách vidím slušnost, nepodbízivost, absenci populismu a snahu prosazovat dlouhodobá řešení. To v české politice dělá málokdo - možná v některých stranách některé ojedinělé osobnosti. Povinností politiků ale není řešit jen akutní problémy, ale prosadit - někdy i navzdory lidem, kteří to nechtějí či vlivem nevzdělanosti nesvedou pochopit - dlouhodobé vize, plány na desítky let dopředu. Věřím, že TOP09 je strana, která toto nabízí. A protože za všechno může Kalousek, věřím, že Kalousek a jeho kolegové budou moci i za budoucí prosperitu této země.
Michal Procházka
student , podnikatel
Pokud člověk miluje svou vlast a je hrdý na to kým je a odkud pochází. Volí nejen silou rozumu, ale i kouskem svého srdce.Top 09 je stranou, která podporuje svobodu, tradice a vzdělání, které je budoucností našeho národa . Proto volím Top 09
Dennis Sindibad
Dovozce aut
Kvůli Kalouskovi.
Ondřej Kutnar
obchodník a "harmonikář"
Volím již mnoho let TOP09, protože i když "nikdo není dokonalý", je to asi jediná strana, která teď stejně jako já cítí, že naše svoboda začíná být ohrožována nesmyslnými nařízeními, zákazy, příkazy, sledováním....A taky proto, že si myslím, že pan Kalousek rozumí věcem, o kterých mluví a o kterých rozhoduje. ( A má "můj" smysl pro humor... )
Jan Mrázek
Grafik
Pravice volí pravici.
Václav Pašek
elektrotechnik
Souhlasím s volebním programem, kvituji podporu soukromého podnikání. Odmítám být státem sledován na každém kroku.
Dominik Vršanský
barista a moderátor
Pro mladého člověka není jednoduché, vyznat se v dnešní politické situaci. Informace jsou sice všude dostupné, ale zdroje různé a zavádějící.
Když tedy člověk dokáže přiznat, že neví, nezbývá nic jiného, než věřit lidem, kteří zastávají stejné či podobné hodnoty jako on.
Topce věřím.
Jiří Frgal
IT/Telco
Právě teď jedinná možnost. :)
Petr Hutín
Projektant - konstruktér / Hudebník
Jakožto pro vlastence, je pro mne velice důležité zachování vydobytých demokratických hodnot a principů, které jsou současnou vládou pošlapávány. Rovněž tak proevropská/prozápadní politická orientace.
Petr Lang
analytik
Proč volím TOPku? Protože nehledá prospěchářství a záleží ji na všech lidech. Navíc má dobrý program a prezentuje ho s humorem.
Zdeněk Pavlík
Živnostník - PIZZA PŘES ULICI
Chci si udržet svobodu kterou jsem otevřením a prací ve svém podniku získal. TOP 09 se jediná natvrdo postavila KOLEKTIVIZACI a VYDÍRÁNÍ BABIŠOVÝCH PIONÝRŮ. PROTO MÁ MŮJ HLAS.
František Moravec
OSVČ, projektant v životním prostředí
Protože věřím v sílu rozumu a nepotřebuji být na každém kroku šikanován a sledován státem. Věřím, že svoboda je to nejcennější, co jsme v roce 1989 získali. Na to mnozí bohužel zapomínají a jdou jako ovce za hlasateli "lepších zítřků, nových pořádků a jednoduchých řešení" a se skloněnou hlavou doufají, že o ně bude dobře postaráno. Prožil jsem v nesvobodě víc jak polovinu života a tak vím, že nebude.
Jiří Dort
dětský lékař a vysokoškolský učitel
Volím TOP 09, protože nabízí program, který se opírá o odpovědnost. Odpovědnost a transparentnost v hospodaření i rozhodování. Chce zastavit dotační mafie, které v krajích vznikly v minulých letech. Také současná vládní koalice prosazuje řadu zákonů, které omezují naši svobodu a snaží se nás učinit zcela závislými na státní vrchnosti. A právě TOP 09 chce tento trend zastavit a zvrátit.
Lubomír Bombík
architekt
Proč volím TOP 09?
1. Je to důsledná a radikální proevropská strana.
2. Je to jediná věrohodná pravicová strana, bez vlivu postkomunistického establishmentu, opírající se o nejširší střední stav.
3. Tandem Schwarzenberg-Kalousek funguje i po změně na postu předsedy. Zatímco čestný předseda je morální autoritou a strážcem odkazu Václava Havla, Miroslav Kalousek je dnes nejdůslednějším kritikem politických změn (viz např. projev na sněmu TOP 09 v listopadu 2015, který je nejpříkřejším hodnocením současné politické situace, kde padly termíny Babišismus, Zemanismus a Putinismus).
4.TOP 09 kultivuje naši politickou scénu, bez lží, okopávání kotníků a krátkodechého populismu. Fóra Karla Schwarzenberga věnovaná nejzávážnějším tématům (bezpečnost v Evropě, situace na Ukrajině, volební systém) byla určena všem občanům. TOP 09 je strana kultivující své voliče, je to konzervativní běžec na dlouhou trať.
Chuck Norris Walker
texas ranger
Ta to zvládne
Dana Václavková
Program TOP 09,je pro mě zárukou,že setrváme ve společenství EU a NATO...
Gabriela Hynková
vedoucí obchodního domu
Věřím tomu,kdo nemá potřebu si kupovat hlasy za párky a koblihy a umi říkat i nepopulární věci.Věřím v demokracii. Věřím tomu,že by si lidé neměli lhát. Jsem realista.Chci pro své dítě tu nejlepší budoucnost. A proto volím TOP 09.
Josef Krejsa
Student
Volím TOP 09, protože je to strana, která chápe, že nemůžeme zůstat v rámci Evropy osamocení a také věřím jejím kandidátům - nabízí rozmanité portfolio odborníků z různých oborů.
Dana Lapáčková
péče o osobu blízkou
Protože Mirek a zdravý rozum :-)
 <  1 2 3 4 5 ... 10 ... 53 54   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na stránce my.top09.cz/dary/.

Nejjednodušším a nejrychlejším způsobem jak finančně podpořit TOP 09 je pomocí platební karty přes zabezpečené webové rozhraní nebo formou klasického bankovního převodu.

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09