Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Ondřej Kutnar
obchodník a "harmonikář"
Volím již mnoho let TOP09, protože i když "nikdo není dokonalý", je to asi jediná strana, která teď stejně jako já cítí, že naše svoboda začíná být ohrožována nesmyslnými nařízeními, zákazy, příkazy, sledováním....A taky proto, že si myslím, že pan Kalousek rozumí věcem, o kterých mluví a o kterých rozhoduje. ( A má "můj" smysl pro humor... )
Jan Mrázek
Grafik
Pravice volí pravici.
Václav Pašek
elektrotechnik
Souhlasím s volebním programem, kvituji podporu soukromého podnikání. Odmítám být státem sledován na každém kroku.
Dominik Vršanský
barista a moderátor
Pro mladého člověka není jednoduché, vyznat se v dnešní politické situaci. Informace jsou sice všude dostupné, ale zdroje různé a zavádějící.
Když tedy člověk dokáže přiznat, že neví, nezbývá nic jiného, než věřit lidem, kteří zastávají stejné či podobné hodnoty jako on.
Topce věřím.
Jiří Frgal
IT/Telco
Právě teď jedinná možnost. :)
Petr Hutín
Projektant - konstruktér / Hudebník
Jakožto pro vlastence, je pro mne velice důležité zachování vydobytých demokratických hodnot a principů, které jsou současnou vládou pošlapávány. Rovněž tak proevropská/prozápadní politická orientace.
Petr Lang
analytik
Proč volím TOPku? Protože nehledá prospěchářství a záleží ji na všech lidech. Navíc má dobrý program a prezentuje ho s humorem.
Zdeněk Pavlík
Živnostník - PIZZA PŘES ULICI
Chci si udržet svobodu kterou jsem otevřením a prací ve svém podniku získal. TOP 09 se jediná natvrdo postavila KOLEKTIVIZACI a VYDÍRÁNÍ BABIŠOVÝCH PIONÝRŮ. PROTO MÁ MŮJ HLAS.
František Moravec
OSVČ, projektant v životním prostředí
Protože věřím v sílu rozumu a nepotřebuji být na každém kroku šikanován a sledován státem. Věřím, že svoboda je to nejcennější, co jsme v roce 1989 získali. Na to mnozí bohužel zapomínají a jdou jako ovce za hlasateli "lepších zítřků, nových pořádků a jednoduchých řešení" a se skloněnou hlavou doufají, že o ně bude dobře postaráno. Prožil jsem v nesvobodě víc jak polovinu života a tak vím, že nebude.
Jiří Dort
dětský lékař a vysokoškolský učitel
Volím TOP 09, protože nabízí program, který se opírá o odpovědnost. Odpovědnost a transparentnost v hospodaření i rozhodování. Chce zastavit dotační mafie, které v krajích vznikly v minulých letech. Také současná vládní koalice prosazuje řadu zákonů, které omezují naši svobodu a snaží se nás učinit zcela závislými na státní vrchnosti. A právě TOP 09 chce tento trend zastavit a zvrátit.
Lubomír Bombík
architekt
Proč volím TOP 09?
1. Je to důsledná a radikální proevropská strana.
2. Je to jediná věrohodná pravicová strana, bez vlivu postkomunistického establishmentu, opírající se o nejširší střední stav.
3. Tandem Schwarzenberg-Kalousek funguje i po změně na postu předsedy. Zatímco čestný předseda je morální autoritou a strážcem odkazu Václava Havla, Miroslav Kalousek je dnes nejdůslednějším kritikem politických změn (viz např. projev na sněmu TOP 09 v listopadu 2015, který je nejpříkřejším hodnocením současné politické situace, kde padly termíny Babišismus, Zemanismus a Putinismus).
4.TOP 09 kultivuje naši politickou scénu, bez lží, okopávání kotníků a krátkodechého populismu. Fóra Karla Schwarzenberga věnovaná nejzávážnějším tématům (bezpečnost v Evropě, situace na Ukrajině, volební systém) byla určena všem občanům. TOP 09 je strana kultivující své voliče, je to konzervativní běžec na dlouhou trať.
Chuck Norris Walker
texas ranger
Ta to zvládne
Dana Václavková
Program TOP 09,je pro mě zárukou,že setrváme ve společenství EU a NATO...
Gabriela Hynková
vedoucí obchodního domu
Věřím tomu,kdo nemá potřebu si kupovat hlasy za párky a koblihy a umi říkat i nepopulární věci.Věřím v demokracii. Věřím tomu,že by si lidé neměli lhát. Jsem realista.Chci pro své dítě tu nejlepší budoucnost. A proto volím TOP 09.
Josef Krejsa
Student
Volím TOP 09, protože je to strana, která chápe, že nemůžeme zůstat v rámci Evropy osamocení a také věřím jejím kandidátům - nabízí rozmanité portfolio odborníků z různých oborů.
Dana Lapáčková
péče o osobu blízkou
Protože Mirek a zdravý rozum :-)
Radka Ostřížová
administrativní pracovnice
Protože neslibuje nesplnitelné, je zodpovědnou stranou a dbá na lidskou důstojnost ... a ještě ke všemu má Karla Schwarzenberga, který nám má stále co říci!
Tomáš Kašpar
student vš
TOP 09 má můj hlas z několika důvodů. Tím hlavním je, že se jedná o stranu ryze demokratickou, není řízena žádným oligarchou (a neobsahuje ani bývalé příslušníky StB) a její program se neskládá pouze z populistických slibů, či šíření strachu.
Jsem rád, že si TOP 09 uvědomuje, jakou cenu mají malí podnikatelé pro českou ekonomiku, neboť já sám vidím svou budoucnost v podnikání.
Zdeněk Kratochvíl
prodejce
Top 09 podporuji hlavně proto, že si uvědomuje, že naše místo i budoucnost leží ve společné Evropě. Na druhou stranu dokáže vnímat i slabiny EU a pouze nekritizuje jak u nás bývá zvykem, ale snaží se hledat řešení. Navíc vše vidí s humorem sobě vlastním:)
Aleš Masner
OSVČ
TOP 09 soustavně hájí principy demokracie. Stojí si za svými názory, i když jsou právě nepopulární. Nezískává si přízeň lichým populismem.
 <  1 2 3 4 5 ... 10 ... 52 53   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na stránce my.top09.cz/dary/.

Nejjednodušším a nejrychlejším způsobem jak finančně podpořit TOP 09 je pomocí platební karty přes zabezpečené webové rozhraní nebo formou klasického bankovního převodu.

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09