Informace o webu

Autorská práva

Vlastníkem a provozovatelem internetových stránek www.top09.cz je politická strana TOP 09, se sídlem Michnův palác, budova č. 2, Újezd 450/40, 118 00 Praha 1 - Malá Strana, zapsaná v Rejstříku politických stran a politických hnutí vedeném u Ministerstva vnitra, číslo registrace: MV-43744-6/VS-2009, IČ: 71339728, která je v souladu se zák. č. 121/2000 Sb., autorský zákon, oprávněna vykonávat majetková práva k těmto internetovým stránkám (dále jen "Provozovatel").

Provozovateli náleží všechna autorská práva k veškerému obsahu, který Provozovatel umísťuje na stránkách www.top09.cz, včetně textu, designu stránek, technických náčrtů, grafiky, veškerých vyobrazení na těchto stránkách, jakož i k výběru a způsobu uspořádání souborů obsažených na těchto stránkách.

Práva a povinnosti Provozovatele a uživatelů při používání těchto stránek se řídí těmito pravidly. Tato pravidla se vztahují na všechny osoby, které navštíví tyto stránky (dále jen "Uživatelé"). Uživatel vyjádří souhlas s těmito pravidly tím, že vstoupí na kteroukoliv z www stránek Provozovatele či jakýmkoliv způsobem užije jakoukoliv informaci umístěnou v rámci www stránek Provozovatele.

Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na stránkách www.top09.cz, s výjimkou tohoto dokumentu, nemá povahu žádného právního úkonu, nebude-li v jednotlivých případech výslovně stanoveno jinak.

Ochrana dat

Shromažďované informace a jejich využití

Přístup na stránky www.top09.cz může být ze strany Provozovatele podmíněn poskytnutím některých osobních údajů Uživatele ve smyslu zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a případně i jiných zákonů, v platném znění. V takovém případě bude Provozovatel s těmito údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy.

Předávání osobních údajů

Provozovatel spolupracuje se společnostmi, které mu poskytují různé služby. Tyto společnosti, pokud jsou k tomu oprávněné, mohou nakládat s osobními údaji Uživatele, přičemž s těmito informacemi pracují pouze při plnění svých povinností a nesmí je použít k jinému účelu. Provozovatel neprodává, nepřevádí a nesděluje osobní údaje třetím stranám.

Provozovatel si však vyhrazuje právo použít nebo předat jakýkoli údaj, který bude potřebný k naplnění právních předpisů, k ochraně integrity sítě, ke splnění požadavku Uživatele nebo při soudním vyšetřování a vyšetřování ve veřejném zájmu.

Pokud si Uživatel přeje opravit osobní data, které o něm Provozovatel má, může jej o tom požádat na emailové adrese webmaster@top09.cz nebo na poštovní adrese uvedené na stránce Kontakty.

Kódy třetích stran

Stránky www.top09.cz používají službu Google Analytics poskytovanou společností Google, Inc., (dále jen "Google"). Služba Google Analytics používá souborů "cookies", které jsou textovými soubory ukládanými do počítače Uživatele umožňující analýzu způsobu užívání těchto stránek Uživatelem. Informace vygenerované soubory cookies o užívání stránek (včetně IP adresy Uživatele) jsou společností Google přeneseny a uloženy na serverech ve Spojených státech. Google užívá těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránek určeného pro jejich Provozovatele a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nespojuje IP adresu Uživatele s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Uživatel může odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení v prohlížeči, avšak pokud tak učiní, nebude schopen plně využívat veškeré funkce těchto stránek. Používáním těchto stránek Uživatel souhlasí se zpracováváním údajů společností Google, a to způsobem a k účelům shora uvedeným.

Odkazy na jiné stránky

Na stránkách www.top09.cz jsou uvedeny odkazy na stránky, nad nimiž nemá Provozovatel kontrolu. Pokud Uživatel navštíví některou z těchto stránek, měl by se seznámit s jejich zabezpečením ochrany osobních údajů. Provozovatel nenese jakoukoliv odpovědnost za postupy a politiku jiných provozovatelů internetových stránek.

Změny v politice ochrany osobních dat

Provozovatel si vyhrazuje právo jakkoliv a kdykoliv měnit svoji politiku ochrany osobních dat, přičemž aktuální stav bude vždy umístněn na těchto stránkách.

Chování Uživatelů

Při používání těchto stránek Uživatel nesmí zasahovat do bezpečnosti těchto stránek, nemůže tyto stránky využívat k přenášení škodlivých souborů a snažit se proniknout do veřejně nepřístupných míst těchto stránek. Uživatel je rovněž povinen ctít autorská práva Provozovatele k těmto stránkám.

Odpovědnost a právní příslušnost

Případná rizika plynoucí Uživateli z používání těchto stránek, jsou zcela na Uživateli a Provozovatel za ně nenese jakoukoliv odpovědnost. Veškeré spory vzniklé v souvislosti s využíváním těchto stránek, budou projednávány místně příslušným soudem v České republice a v souladu se zákony České republiky.

Ustanovení těchto podmínek, která se z jakéhokoliv důvodu stanou nevymahatelnými, budou považována za oddělitelná od zbývajících ujednání a na jejich platnost a vymahatelnost nebudou mít vliv.

Prohlášení o přístupnosti

Provozovatel prohlašuje, že se tyto stránky snaží o maximální přístupnost obsahu i všech svých funkčností pro všechny uživatele internetu.

Obsahová stránka prezentace je vytvořena XHTML 1.0 Transitional, vizuální stránka prezentace pak s využitím CSS 2.

Při tvorbě stránek bylo přihlíženo k metodickému pokynu MIČR (Best practice - pravidla pro tvorbu přístupného webu, z 25. 8. 2004), k hlavním normám WCAG 1.0 (Web Content Accessibility Guidelines 1.0, z 5. 5. 1999) a k metodickým pokynům projektu "Blind Friendly Web" Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR (ze dne 4. 2. 2004).

Na našem serveru jsou informace nabízeny i v podobě dokumentů formátu PDF, a to zejména z důvodů, že buď obsahují typografické prvky a formátování, které webový formát HTML nepodporuje, nebo jsou příliš velké, pak doporučujeme jejich stažení. Formát PDF je také vhodnější pro tisk. K prohlížení těchto dokumentů je možné si zdarma stáhnout Acrobat Reader.

Vybrané informace jsou poskytovány ve formě dokumentů MS Office, a to z důvodů shodných s důvody využití formátu PDF. K prohlížení těchto dokumentů je možné si zdarma stáhnout aplikace poskytované společností Microsoft. Informace o tom, jak aplikace získat a nainstalovat naleznete na stránkách společnosti Microsoft.

Archivace stránek

Internetové stránky www.top09.cz jsou ukládány ve Webarchivu v řadě časových verzí. Stávají se tak součástí národního kulturního dědictví.

Informace o autorovi webu

WWW stránky realizovala společnost Complete Internet Services, s.r.o.

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ RSS

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09