V muzice a politice bez falešných tónů
30. 4. 2010

V muzice a politice bez falešných tónů

„Protože jsem v této kapele před lety hrál, přivítal jsem příležitost opět si zamuzicírovat. Ověřil jsem si, že umím hrát čistě a bez falešných tónů, což hlásám i v politice. Setkání všech generací, které souborem za šedesát let jeho existence prošly, bylo úžasné," zhodnotil sólista na klarinet a dvojka kandidátky Zlínského kraje Evžen Uher. Koncertu přihlíželo několik set hostí a na pódiu samozřejmě nechyběl ani Jiří Pavlica.

Celý článek
„Kontrolní mechanismy jsou, ale stát je neuplatňuje!“
17. 3. 2010

„Kontrolní mechanismy jsou, ale stát je neuplatňuje!“

Ve dnech 17. a 18. března 2010 navštívil Zlínský kraj místopředseda TOP 09 Jaromír Drábek, čestný prezident Hospodářské  komory ČR a předseda Národního výboru Mezinárodní obchodní  komory v ČR. Účelem cesty byly přednáška a diskuse se zástupci obcí, podnikatelské sféry a se studenty. Středeční debaty na Velehradě, která se konala pod záštitou Hospodářské a obchodní komory Uherského Hradiště, se zúčastnilo na čtyřicet diskutujících. Ve čtvrtek dopoledne se Jaromír Drábek setkal se stovkou vášnivě diskutujících posluchačů UTB. Tématem obou událostí byla současná hospodářská situace ČR a východiska z její krize.

Celý článek
1 2 ... 10 11 12