Suk: Nechci si jen stěžovat

12. 10. 2017

Do voleb dnes zbývá 8 dní, představujeme kandidáta číslo 8.

Ing. Jaroslav Suk

57 LET

ŘEDITEL LETECKÉ PŘEHLÍDKY CIAF

KUTNÁ HORA, TOP 09

Proč kandiduji právě za TOP 09?

Při svém vstupu do komunální politiky v roce 2010, jsem si chtěl zvolit stranu, která bude v souladu s mými politickými názory a osobním přesvědčením. V tomto ohledu TOP 09 naplnila má očekávání svou jasně stanovenou ideou a svými hodnotami. Věřím, že politika je především o lidech a ze své dosavadní zkušenosti soudím, že v TOP 09 jsou lidé, kteří sdílí stejný názor, a věřím, že společně můžeme některé věci změnit a to co se povedlo, zachovat. 

Proč jsem vhodným kandidátem na poslance?

Po svých studiích na ČVUT v Praze, jsem pracoval jako vývojový inženýr a můj vztah k technice, především letecké, mě později v roce 1993 přivedl k pořádání mezinárodního leteckého festivalu CIAF, kterému se dosud věnuji. Věřím, že do politiky by měli vstupovat lidé, kteří mají  dostatek zkušeností  v osobním životě a jsou úspěšní i v tom profesním. Nechci být tím, který si bude pouze stěžovat, že něco nefunguje a vymlouvat se proč něco nejde, ale rád bych byl tím, kdo se pokusí přispět k tomu, aby to šlo. Jedním z impulzu pro vstup do politiky, byla především podpora z rodiny, díky které jsem si uvědomil, že doma od stolu k žádné politické změně nepřispěji.

Proč věřím, že dělat politiku má smysl?

Již od základní školy se všichni učíme o dějinách a víme, že tyto dějiny se z velké části utvářely především z rozhodnutí politické sféry a všichni víme, že vzniklo spoustu dobrých i špatných rozhodnutí. Mým cílem je minimalizovat ta špatná rozhodnutí, abych i já jako otec od rodiny mohl mít klidné svědomí s tím, že jsem se pokusil něco udělat nejen pro své, ale i ostatní děti a pokusil jsem se zajistit co nejlepší budoucnost ve stabilní a prosperující společnosti.

jaroslav suk, kandidát do psp čr 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme