Mužíková: Hledám příklady dobré, nikoliv špatné praxe

3. 10. 2017

Do voleb zbývá dnes 17 dní, představujeme kandidátku číslo 17:

Mgr. Jana Mužíková

43 LET

PEDAGOG, ZASTUPITELKA NEVEKLOVA

NEVEKLOV, BEZPP

Proč kandiduji právě za TOP 09?
Podporovatelkou TOP 09 jsem od jejího vzniku, protože se mi líbí její Hodnotové desatero, ze kterého strana vychází a kterým udává svůj směr. Myslím, že pro každého voliče je důležité rozpoznat základní kameny, na kterých ta či ona strana stojí, a podle toho se rozhodnout. Já jsem se rozhodla takto.

Proč jsem vhodným kandidátem na poslance?
Jsem především pedagog. Učím angličtinu, protože chci svým žákům umožnit prožít kvalitnější život, ať je jim šest nebo šedesát. Hodně cestuji, vzdělávám se a snažím se u nás i v zahraničí hledat příklady dobré, nikoliv špatné praxe.  Práce poslance je podle mne v lecčems podobná té mojí - je to služba občanům, kteří mají důvěru ve vaše schopnosti a vy je nesmíte zklamat. 

Proč věřím, že dělat politiku má smysl?
V našem malebném městečku jsem zastupitelkou již osmým rokem a vidím, že dělat politiku smysl má. Když vám něco v obci chybí, máte prakticky tři možnosti - zvyknete si, budete nadávat, nebo vstanete a pokusíte se to změnit. Tak jsem vstala a dnes mám z toho dobrý pocit (Představte si, i z politiky je možné mít dobrý pocit!). Cítím, že v oblasti českého vzdělávání 21. století před námi leží obrovský kus cesty - a tak si nezvykám, nenadávám, ale jdu za Vámi, voliči, a třeba to společně posuneme k lepšímu.

jana mužíková, kandidátka do psp čr 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme