Jansta: Na TOP 09 oceňuji, že neuhýbá od nepříjemných témat

9. 10. 2017

Do voleb dnes zbývá 11 dní, představujeme kandidáta číslo 11.

JUDr. Marek Jansta, LL.M.

42 LET

ADVOKÁT

MNICHOVO HRADIŠTĚ, TOP 09

Proč kandiduji právě za TOP 09?

Topka je pro mě stranou, která od svého založení přísně lpí na konzervativních a přitom proevropských hodnotách, které jsou mi velmi blízké. Na TOP 09 oceňuji, že neuhýbá od nepříjemných témat jako je rozpočtová kázeň, důchodová reform a proevropská orientace naší země, i když jí toto lpění na tradičních hodnotách nemusí vždy přinášet kladné body.

 

Proč jsem vhodným kandidátem na poslance?

Téměř dvacet let se pohybuji v advokacii a posledních patnáct let se aktivně účastním veřejného života ve městě, ze kterého pocházím. Při mém působení v komunální politice v Mnichově Hradišti jsem pochopil, že zkušenosti získané na místní urovni, jakož i v odborné praxi je třeba zúročit pro společnost také ve vyšších patrech politiky. 

 

Proč věřím, že dělat politiku má smysl?

V současné době naše země čelí celé řadě výzev, které mohou, a to zcela zásadně a nevratně změnit tradiční hodnoty, na kterých si naše společnost zakládá od sametové revoluce. Věřím, že aktivní činností každého z nás ve veřejném prostoru, kam politika patří, je možné zabránit hrozící změně kurzu naší země a zachovat její prodemokratické a proevropské směřování pro budoucí generace.

marek jansta, kandidát do psp čr 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme