Valentová: Politice chyběla noblesa

21. 9. 2017

Do voleb zbývá dnes 29 dní, představujeme kandidátku číslo 29:

Jana Valentová

35 LET

EKONOMKA NA ZUŠ

BRADLEC, TOP 09

Proč kandiduji právě za TOP 09?

Již brzy po dosažení dospělosti jsem pochopila základní věc – vždy se musím nejdříve spolehnout sama na sebe, být sama za sebe zodpovědná a nést i neblahé důsledky svého chybného rozhodnutí.

Postupně jsem toto poznání přenesla z úzkého života své primární poté i rozšířené rodiny i do svých vztahů v celém svém širším okolí (zaměstnání, přátelé, širší rodina a pod). Proto jsem vždy volila pravicově. Po vzniku strany TOP 09 a po seznámení s jejím programem jsem se s ním téměř ztotožnila. A čím dál častěji jsem cítila potřebu se úžeji politicky vyhranit. V politice mi mnohdy chyběla noblesa, racionalita, cit pro ekonomiku bez populistických výkřiků a slibů. Program nově vzniklé politické strany mě oslovil natolik že jsem požádala o členství.

Účastnila jsem se jednání v regionu jako jeho člen, přicházela jsem s různými řešeními a postupně jsem se stala političkou. Kandidovat za tuto stranu je mi ctí.

Proč jsem vhodným kandidátem na poslance?
Program TOP 09 je mi vlastní a tak, jak znám sama sebe a jak mě znají i moje rodina a přátelé i kolegové, že dokážu tento program prosazovat. Zasadit se o demokratické řízení našeho státu i jeho ekonomické prosperity a občanské svobody občanů.

Proč věřím, že dělat politiku má smysl?
Pokud by nemělo smysl dělat politiku, kdo by měl o lidech rozhodovat? Když ne parlament, který je jakousi mozaikou všech nás obyvatel, tak kdo jiný? Ať si na to každý odpoví sám.

jana valentová, kandidátka do psp čr 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme